UDENDØRS MALING

Udendørs maling til det danske klima

Skal du i gang med at male udenfor? Hvis ja, skal du huske at bruge udendørs maling. Hos BN Farver forhandler vi et stort udvalg af maling til udendørs brug, så du kan roligt starte her og finde alle de produkter, du måtte have brug for. Det hårde danske klima betyder, at vi skal passe ekstra godt på vores huse og bygninger specielt udvendigt. I Danmark har vi en meget høj luftfugtighed kombineret med store temperaturskift, som sætter malingen på en hård prøve. Derfor er det særlig vigtigt at bruge produkter af høj kvalitet som giver en optimal beskyttelse og som holder i mange år. Den billige løsning kan hurtigt blive dyr, hvis den kun holder det halve af tiden sammenlignet med kvalitets maling. Du sparer både tid, penge og energi ved at investere i det rigtige produkt fra dag et. Vi har et stort udvalg af udendørs maling til facader og metal. Hvis det er vinduerne eller andet træværk, som trænger til en opfriskning eller til efterbehandling, kan du også finde et stort udvalg af træolier, vindues-maling og træbeskyttelse fra Gori.

Hvis du beskytter terrassen med træolie, holder den sig flot længere. Desuden er en behandlet træterrasse meget mere behagelig at gå på. Med vores forskellige træolier kan du fremhæve træets struktur og beskytte det mod fugt.

Beskyt udsat træværk med en god udendørs maling

Træværk som gavle, udhæng og sternbrædder er forholdsvis nemme at ændre farven på, især hvis du vælger at gå fra lyse til mørke farver. Det er oplagt at skifte farve, når træværket alligevel skal vedligeholdes. Til udendørs maling har du mange muligheder, når du skal vælge redskaber. Tag et kig under vores malerværktøj kategori, og bliv godt rustet til at forny udendørs.

Uanset om det er den ny-pudsede væg eller det slidte rækværk, der har brug for en omgang, så er det vigtigt at du rengøre det pågældende område grundigt for at få det optimale resultat.

Din udendørs maling bliver udsat for lidt af hvert i form af vind og vejr. Udendørs maling skal være noget mere holdbart end indendørs. Samtidig er det vigtigt, at man får en god dækkeevne og holdbarhed så resultatet bliver både smukt og holdbart. Når du maler udendørs, er det vigtigt at rengøre fladerne grundigt. Sørg for at få fjernet alt den afkalkede maling og smuds, så den nye maling kan binde og beskytte ordentligt. Den bedste tid at male udendørs er forår. Men sommeren og efteråret er også et fint tidspunkt. Det vigtigste er, at der er tørvejr og luftfugtigheden ikke overstiger 80%. Det er optimalt hvis temperaturen ligger mellem 12 og 25 grader. Man skal undgå at male i direkte solskin, da malingen vil tørre for hurtigt og man ender med en ujævn overflade.

Få kvalificeret rådgivning om udendørs maling

Vi har et stort kendskab til området og kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige maling. Uanset om det er facademaling, sokkelmaling, maling til taget eller til terrassen, kan vi hjælpe dig med det perfekte valg af udendørs maling. Vi har et stort udvalg af udendørs maling og beskyttelse af træværk, så du kan holde dit træværk smukt med eller uden farve i god kvalitet.

Det er klogt at bruge den bedste kvalitet af maling til udendørs malerarbejde, ligeså at få det udført korrekt. Det koster blod, sved og tårer at rette op på et mislykket udendørs maleprojekt. Derfor forhandler vi kun professionelle kvaliteter af højeste klasse. Grunding af sugende bund og bart træ er også en forudsætning for et godt resultat. Hvis det er et kunststof, der skal males, skal der grundes med en hæfteprimer for at få en god vedhæftning. Efter grunding, er det vigtigt, at grunderen får lov at tørre tilstrækkelig længe, inden du maler.

Vores udendørs malinger er miljømærket og har været igennem adskillige tests. Derfor kan vi garantere at vores produkter er af højeste kvalitet. Er du på udkig efter udendørs maling i bedste kvalitet og til lave priser, så er udvalget her på BN Farver lige noget for dig. Finder du ikke den udendørs maling du søger, så tøv ikke med at kontakte os på e-mail webshop@bnfarver.dk. Vi hjælper dig til det bedste valg af udendørs maling.

Leder du efter indendørs maling, finder du det i menuen ude til venstre.

Hvornår kan man male udendørs?

Så længe at det er tørt og lunt kan du male udenfor, dog er de bedste måneder maj, juni, juli og august. April og september er også en mulighed, det afhænger dog af vejret.

Hvordan beskytter man site udvendige træværk bedst?

Afhængigt af hvor udsat dit tærværk er for vejr, vind og fugt, skal du give det træbehandling baseret på dette. Dog anbefales det at man som minimum behandler det 1 gang om året.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 56 varer.

Viser 1-20 af 56 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up