TAPET & FILT

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT ORDRE PÅ BESTILLINGSVARER SÅ SOM TAPET IKKE KAN ANULLERES ELLER SENDES RETUR.

Ønsker du et helt særligt udtryk i din stue, i soveværelset eller i kontoret? Eller er du bare træt af at se på flade, ensfarvede vægge? Så er et tapet nok noget for dig. Med et tapet er der et utal af muligheder for at indrette dit hjem, præcis som du vil. Alt efter hvilket tapet du vælger, kan du give dit hjem et helt nyt udtryk. Et tapet er også godt, hvis du vil skabe kontraster – for eksempel kan du bruge mørkt tapet til et lyst rum eller råt tapet til et mere feminint værelse. Uanset hvordan du ønsker at udtrykke din personlige smag, giver tapet en skov af muligheder. Og hvis du ønsker at gøre det om, kan du bare skifte tapetet ud, i modsætning til hvis du vælger at male. Derfor er der mange fordele at tage med, når det kommer til tapet. 

Et stort udvalg af kvalitets tapet

Hos BN farver finder du et stort udvalg af tapet i højeste kvalitet. Vi har hos BN farver mange års erfaring inden for maling og tapet, og derfor er vi også de rette at vælge, når det kommer til tapet i kvalitet. I vores webshop finder du nemlig kun de bedste produkter på markedet. Vores moderne tapet udvalg rummer mange muligheder for dig, der ønsker at indrette dit hjem til noget særligt. Uanset om du søger moderne tapet, retro tapet eller bare et godt tilbud, så har vi med garanti noget for dig. Blandt tapeter finder du også glasvæv, glasfilt og savsmuldstapet. Hvis du leder efter et tapet, er BN Farver derfor det rigtige sted at starte.

Vi hjælper dig gerne

Det kan godt være lidt besværligt at skulle finde ud af, hvilket tapet man skal vælge. Det kan også være, man har brug for hjælp til at vælge den rette lim, og til hvordan det skal sættes rigtigt op. Derfor står vi hos BN Farver altid klar til at hjælpe med den slags. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller til at. kontakte os på e-mail webshop@bnfarver.dk

Hvilken type tapet?

Det kommer an på hvilket rum man skal indrette. Savsmuldstapet, glasfilt og glasvæv virker godt i alle rum udover hvor der er vådt, mens vinyltapet med fordel kan bruges i vådrum og køkken.

Kan man sætte tapet ovenpå tapet?

Ja, men kan godt tapetsere over gammelt tapet, dog vil du kunne se det gamle tapets struktur eller andet på det nye.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 20 varer.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up