SOKKELMALING

Sokkelmaling | Køb kvalitets maling til sokkel online | bnfarver.dk

Sokkelmaling til husets nederste del

Ydersiden af dit hus er konstant udsat for vind og vejr. Hvad enten det sner, regner, blæser eller solen skinner, bliver din facade og dine sokler hele tiden udsat for det. Derfor er det ikke underligt, at disse dele af huset bliver slidt med tiden. Begynder din sokkel at se trist og kedelig ud, kan det være på høje tid at forkæle med en omgang sokkelmaling. Sokkelmalingen gør en stor æstetisk forskel, men hjælper også soklen med at modstå vind og vejr fremover. Hvis du vil gøre noget for din sokkel, er en omgang sokkelmaling derfor et rigtigt godt valg. Den bedste sokkelmaling finder du hos BN farver.

Mange fordele med sokkelmaling fra BN Farver

Hos BN farver har vi mange års erfaring inden for vores fag. Det betyder, at vi har stor kendskab til de udbudte produkter. Vi har udvalgt os de allerbedste udendørsmalinger, som du finder i vores webshop. Det betyder blandt andet, at vores sokkelmaling har mange fordele i forhold til andre på markedet. Sokkelmalingen har blandt andet en ekstra lang holdbarhed, hvilket gør, at du ikke behøver male så ofte. Derudover dækker vores sokkelmaling godt, så du er sikret et pænt resultat hver gang. Sidst men ikke mindst beskytter vores sokkelmaling ekstra godt mod hårde vejrforhold og vandindtrængning. Sokkelmalingen er ”diffusionsåben”, hvilket betyder, at den giver underlaget mulighed for at ånde, samtidig med at regn holdes ude. Det giver den optimale beskyttelse over for fugt. Vores sokkelmaling bruges udendørs på sokler af puds og beton og fås i farverne grå, antrazit og sort.

Sokkelmaling skal købes hos os

Som sagt har vi været inden for vores område i mange år. Derfor finder du kun de allerbedste produkter hos os, og det gælder for hver eneste kategori. Vores sokkelmaling er ultimativ, når det kommer til at tage hånd om dine sokler. Vores maling beskytter og forebygger skader i mange år fremover, samtidig med at den gode dækkeevne sikrer et smukt resultat hver gang. Vil du høre mere, kan du besøge BN farver i vores butik i Kolding eller kontakte os på e-mail webshop@bnfarver.dk.

Står du med et størrer renoveringsprojekt udenfor, kan du også finde kvalitets facademaling og tagmaling hos BN farver.

Hvad skal jeg male min sokkel med?

Du skal altid bruge sokkelmaling når du maler soklen, da det både er lavet til at modstå vand og slid. Samtidig er det vigtigt at du vælger en kraftig maling, så din sokkel er bedst muligt sikret.

Hvordan maler man en sokkel?

Inden du begynder at male din sokkel, skal du grunde den, så du får det bedste resultat.

Aktive filtre

keyboard_arrow_up