MALERULLER MM.

Her finder du et stort udvalg af malerværktøj | BN Farver

Når man maler, kan man vælge at gøre det enten med pensler eller med malerruller. Når det kommer til detaljer og mindre, trange områder, er det klart penslen, der er bedst. Men når det kommer til store, åbne arealer, der blot skal males så jævnt som muligt, kommer malerrullen først. Med malerrullen bliver det nemlig ikke bare nemt, men også hurtigt at få malet sine vægge. Desuden kan malerruller være en god ting, når der skal males lofter. Det er nemlig langt nemmere at nå loftet med en malerulle end med en almindelig pensel. Der er altså mange fordele ved malerruller, når det kommer til at male.

Et stort udvalg

Hos BN Farver kan du finde et stort udvalg af malerruller. Vi har både selve rullerne, skafter og en rullebakke til at rulle rullerne i, når der skal males. Vi har forskellige ruller til forskellige formål, som giver en forskellig struktur på overfladen. Vi har for eksempel en rulle specielt velegnet til loftet, ligesom vi har en mindre, der egner sig bedre til gulvlak. Uanset hvilken rulle og hvilket skaft, du lige står og mangler, kan du altså finde det rette valg her hos so.

Mangler du en malerrulle?

En malerrulle er altså smart i rigtig mange henseender. Særligt til erhvervsbrug kan rullen ikke undværes, men malerrullen henvender sig også meget til privatbrug. Har du spørgsmål til vores malerruller og –skafter, kan du altid komme forbi vores butik i Kolding eller kontakte os E-mail.

Har du brug for en almindelig maler pensel? Så har vi også et stort udvalg af malerpensler!

Der er 24 varer.

Viser 1-20 af 24 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up