Bund

Bundmaling - Køb Hempel bundmaling til båden her | bnfaver.dk

Hvorfor bruge bundmaling?  Udover det beskytter bådens overflade, forhindrer det unødige ujævnheder. Man opnår også en højere hastighed og et lavere brændstofforbrug. 

Hempel Mille NCT er en selvpolerende bundmaling. Den kan anvendes som bundmaling til både i træ, glasfiber, stål og krydsfiner. Denne bundmaling kan påføres med malerpude, pensel eller rulle. Sprøjtning anbefales kun til proffessionel brug. Mille NCT er kompatibel med stort set alle andre bundmalingstyper og er yderst kulørbestandig. Det er ikke nødvendigt at bruge primer når der skiftes fra andre bundmalingsystemer til Mille NCT, hvilket gør påføring betydelig mere enkel. Den kraftfulde bioaktive blanding og selvfornyende effekt sikrer en optimal og vedvarende beskyttelse mod begroning. Mille NCT er velegnet til kolde og tempererede vandforhold. Må ikke anvendes på aluminium og andre letmetaller. 

Hempel Mille Xtra er Hempel`s mest solgte bundmaling til lystbåde, der giver en fremragende beskyttelse hele sæsonen. Den er udviklet specielt til bådejere, der stiller meget høje krav til beskyttelse mod begroninger i saltvand. Malingen har en polerende bundmaling som er let at arbejde med. Den er velegnet til en fart på op til 25 knob. Hempel Mille Xtra kan påføres med pensel, malerpude eller rulle. Hempel Mille Xtra kan bruges på træ, krydsfiner, stål og glasfiber. Den må ikke anvendes på aluminium eller andre letmetaller. Efter ca. 1 uges ophold i vandet ændres kuløren til den endelige farve. Varigheden af brugen kan have en hvis indflydelse på farven. Bundmalingen kan få et kobbergrønt skær. Produktet er berøringstør efter 2 timer ved 20 grader eller 4 timer ved 10 grader. 

Hempel Hard Racing Xtra er en hårdtydende, hård bundmaling, der giver en fremragende beskyttelse hele sommeren. Den er let at stryge på og kan desuden slibes til en meget glat overflade. Produktet kan påføres med malerpude, pensel eller rulle. Ved ophærdning giver den en hård bundmaling, der beskytter effektivt mod begroning og giver en højere fart gennem vandet. Hempel Hard Racing Xtra kan anvendes på træ, glasfiber, krydsfiner og stål. Må ikke anvendes på aluminium eller andre letmetaller. Produktet er velegnet til kolde og tempererede vandforhold. Hempel Hard Racing Xtra er berøringstør efter 4 timer ved 20 grader eller 8 timer ved 10 grader.

Hempel Hard Racing Teccel White er en hård bundmaling, som er baseret på en anden kobbertype end Hard Racing Xtra. Den er let at stryge på, giver en god beskyttelse mod begroning og kan slibes til en meget glat overflade. Hempel Hard Racing Teccel White fås kun i hvid og kan påføres med pensel, malerpude eller rulle. Sprøjtning anbefales kun til professionel brug. Produktet kan anvendes på træ, glasfiber, krydsfiner og stål. Må ikke anvendes på aluminium eller andre letmetaller. Hempel Hard Racing Teccel White er berøringstør efter 4 timer ved 20 grader eller 8 timer ved 10 grader. 

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up