• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

TAGRENS

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer
Klik på en gruppe for at indsnævre din søgning
 • Tag og Murrens
  4579-900-13

  Tag og Murrens må kun anvendes udendørs på alle overflader. Produktet fjerner lette belægninger og efterlader ingen synlige spor. Ved særlige kraftige belægninger kan det være nødvendigt at gentage behandlingen. Før evt. malebehandling skal overfladen fremstå ren, tør, fast og bæredygtig. Produktet er lugtsvag.

  Spar 12%
  Mere 219,00 kr
 • Besma RensA 10/ Antialgin 10
  994001020010

  Besma Antialgin 10 er en rensevæske til træ, fliser, murværk m.v., som også er effektiv til tagrens. Det anvendes til desinfektion af rengjorte emner som rørledninger, maskiner, kar, hylder, redskaber, borde, transportbånd, fiskenet, emballager og tekstiler. Antialgin 10 kan bruges som belæsningsfjerner på tage, fliser, murværk m.v., når disse skal afrenses.

  Mere 61,00 kr
 • Mesto Flori Tryksprøjte 5 Liter
  613761

  Trykluft sprøjte med 5 liter plast beholder. 48 cm. og 360° drejelig plast spraystav samt 1,1 mm. messing kegledyse. 1,3 m. slange. 3 bar (44 PSI). Manometer med sikkerhedsventil. Integreret påfyldningstragt. Høj stabilitet. NBR mærket.

  Spar 28%
  Mere 299,00 kr
 • Mesto Universal Plus Hånd Tryksprøjte 1 Liter 360 Grader
  613762

  Plastik håndtryksprøjte med 1 liter plast beholder og justerbar dyse. Kan sprøjte i alle retninger. Plast beholder med måleskala. Justerbar dyse, fra fin til jævn forstøvning. FPM mærket (Viton®).

  Spar 20%
  Mere 199,00 kr
 • Neutralon Algefjerner
  161000150

  Neutralon Algefjerner er et danskproduceret algefjerner som er blevet godkendt af Miljøstyrelsen. Neutralon Algefjerner har ikke en uønsket påvirkning af grundvandet. Neutralon Algefjerner kan anvendes allerede fra 5 grader og kan anvendes på bl.a. havemøbler, hegn, facader, fliser, træterrasser, solceller, cement, metal, tegl, glas, plast m.v....

  Mere 149,00 kr

Et tag kan hurtigt komme til at se træt og slidt ud. Det er meget naturligt, fordi taget er konstant udsat for vind og vejr. Har fugten svært ved at trænge væk, kan der hurtigt opstå uskønne belægninger på taget. Er det sket, er tagrens løsningen. Hos BN Farver kan du finde tagrens, der effektivt og hurtigt fjerner belægninger samt skidt og snavs fra dit tag, så det fremstår som nyt igen. At bruge tagrens er ikke kun godt for taget og forlænger dets holdbarhed, men giver også hele huset et ansigtsløft. Hvis der er ved at være brug for det, er der derfor mange fordele ved at give taget en kærlig omgang i form af tagrens.

Effektiv og brugernem tagrens

Hos BN farver kan du som sagt finde tagrens. Vores tagrens er både effektiv og nem at bruge. Vores tagrens er færdigblandet, dvs. Du slipper for rodet med at skulle fortynde tagrensen i en anden beholder. Samtidig kan tagrensen anvendes udendørs på alle overflader. Allerede fra første øjeblik virker tagrensen, men den fulde effekt ses først efter 3-5 dage. Du får en effektiv rensning af belægninger med vores tagrens, men den renser uden mekanisk påvirker og efterlader ingen synlige spor. Samtidig er vores tagrens meget lugtsvag. Når det kommer til tagrens, har vores derfor mange brugervenlige fordele, samtidig med at du får en effektiv og hurtig fjernelse af uskøn belægning på dit tag.

Kom ind og hør mere

Har du lyst til at høre mere om vores tagrens, vores andre rengøringsprodukter eller måske om noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding, hvor vi står klar til at hjælpe og rådgive, hvor der er brug for det. Vi har stor erfaring inden for vores område, samt en stor kendskab til vores produkter, hvilket gør os i stand til at give god hjælp på området. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 30 16 00 eller på chatten her på vores hjemmeside.

TAGRENS

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.