Diverse

Diverse til Båd

Her finder du podukter der ikke matcher en af de andre kategorier.

Hempel Paint Stripper Transparant er en meget effektiv opløsningsmiddelbaseret lakfjerner, som kan bruges på de fleste malede eller lakerede overflader. Indeholder 2,5 liter. Her finder du podukter der ikke matcher en af de andre kategorier.

Hempel Paint Stripper Transparant er en meget effektiv opløsningsmiddelbaseret lakfjerner, som kan bruges på de fleste malede eller lakerede overflader. Indeholder 2,5 liter. 

Hempel Anti-Slip Pearls kan tilsættes alle typer maling, hvor der ønskes skridsikkerhed. Produktet kan tilsættes Hempel´s topmalinger, emaljer og lakker, hvor man vil opnå en skridsikker overflade på dæk og andre trædeflader. Perlerne er neutrale. 

Hempel Silic One Propeller Kit er et sæt som består af:

1 x 0,375 liter Silic One Tiecoat 27450

Silic One Tiecoat er en silikone baseret maling med højt tørstofindhold, til brug som vedhæftelag for Silic One.Det kan også bruges til reparation af beskadigede områder. Produktet kan bruges på alle overflade med undtagelse af træ. Hempel Silic One fremstår halvblank. Det er berøringstør efter 3 timer ved 20 grader eller 5 timer ved 10 grader. Hempel Silic One må ikke fortyndes. Det kan påføres med pensel eller rulle. Produktet skal anvendes max 1 time efter dåsen er åbnet. 

1 x 0,375 liter Silic One Black 77450

Silic One er en biocidfri fouling release maling med højt tørstofindhold, baseret på silikone og hydro gel, som hærder ved luftfugtighed. Produktet giver en glat og jævn overflade, som forhindrer organismer i at sætte sig fast på skrog og skruer, mens silikonepolymerene giver en selvrensende effekt. Hempel´s Silic One anbefales som fouling release system til både i glasfiber og stål. Til kolde, tempererede og varme vandforhold. Produktet fremstår blank og er berøringstør efter 3 timer ved 20 grader eller 5 timer ved 10 grader. Hempel´s Silic One kan påføres med pensel eller rulle, og det må ikke fortyndes. Skal bruges inden for 1 time efter åbning af bøtten.  

Hempel Degreaser Transparant 99611 er et anerkendt effektivt rengørings- og affedtningsmiddel til at fjerne olie og voks. 

Aktive filtre

keyboard_arrow_up