UDHÆNG MALING

Udhæng Maling og Træbeskyttelse | Køb Online Her | BNFarver

Skal udhænget omkring huset have en genopfriskning? Så er du havnet det rigtige sted her hos B.N Farver, hvor vi har samlet vores udvalg af maling til gavl og udhæng.

Gavl og udhæng er noget af det på huset, som kan være mest ramt af slid og hårdt vejr. Derfor kræver det også oftere en hyppig omgang med penslen, hvor du igen får genopfrisket det flotte resultat.

Hvad skal du være særlig opmærksom på ved maling af udhæng?

Inden du begiver dig ud i maling af gavl og udhæng, så er der nogle væsentlige faktorer at overveje. Først og fremmest skal du undersøge, hvilken stand dit træværk er i. Træværket skal være i forholdsvis god stand, da det ellers blot vil være spildt arbejde.

Herefter er det vigtigt at sikre en god overflade. Det gøres ved at fjerne gammel og løs maling samt ved at rengøre overfladen, inden malingen påføres. Er træet bart og råt, så bør der bruges en grunder, inden malingen påføres, efter grunderen er tørret helt ind. Husk desuden altid at vælge den rigtige udendørsmaling til træværket, som matcher dine behov. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os vedrørende råd og vejledning af maling til udhæng.

Hvor tit skal gavl og udhæng males?

Det kan være vanskeligt at konkludere, hvor ofte gavl og udhæng samt andet udendørs træværk skal males. Først og fremmest så kommer det naturligvis an på, hvilke forhold som træværket lever under. Bor du ud til vandet, så vil vinden ofte være en hyppig gæst, og derfor vil træværket oftere trænge til en omgang vedligeholdelse og maling. Derudover så spiller kvaliteten af træet naturligvis også en central rolle. Er der tale om et træværk i god stand, og som ofte har fået træbeskyttelse, så vil der være længere tid mellem de forskellige omgange af maling.

Hvis dit træ i nogen grad er råddent, så bør du ikke bruge tid og kræfter på malingen. Derimod bør du i stedet investere i et nyt træværk og sørge for, at det bliver vedligeholdt korrekt med hyppig træbeskyttelse og naturligvis en kvalitetsstærk maling til udhæng. 

Der er 24 varer.

Viser 1-20 af 24 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up