Jotun Drygolin Nordic Extreme Halvblank

849,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

*TIL NORDISK KLIMA*

Unik Extreme teknologi

Overlegen beskyttelse til dit træværk,
med selvrensende egenskab

Regnsikker efter 1 time

Overmalbar:
2 timer
Glans:
50 Halvblank
Anbefalet strøg:
2-3 
Dækkeevne:
8 m2/L

På lager
Fragt fra kun 49,-

Indtast Farvekode

Husk at trykke på GEM Farvekode
  • Maks. 250 tegn
Farve
Str.
Antal

SIKKERHEDSDATA

PRODUKTDATA 

DRYGOLIN KATALOG 

Extreme-teknologi - holder længst!

DRYGOLIN Nordic Extreme er vores suverænt bedste træbeskyttelse nogensinde, som holder længst! Store variationer i fremtidens vejr stiller stadig højere krav til både farve og produkt. Træbeskyttelsen er formuleret på en helt, unik Extreme-teknologi, som giver overlegen beskyttelse uanset vejret. 

  • Overlegen beskyttelse - tåler mest!
  • Ekstrem farve- og glansholdbarhed
  • Selvrensende
  • Vandafvisende - regnsikker efter 1 time
  • Smukt hus i mange år!

Jotun DRYGOLIN træbeskyttelse har beskyttet norske hjem fra vind og vejr i 75 år og er Jotuns bedste træbeskyttelse. Helt unik med sin bagvedstående teknologi og grundige testning, hjælper den dig med at passe godt på dit hus.
Dit hus skal fremover tåle mængder af regn, stærk vind, stegende sol og til tider endda sne. Fremtidens vejr stiller ekstreme krav til en tryg og holdbar træbeskyttelse. Pas godt på dit hus med DRYGOLIN.
Testning giver tryghed. Derfor er DRYGOLIN testet grundigere end nogen anden maling og/eller træbeskyttelse. Med dedikerede kemikere, udendørs teststationer og en testperiode på minimum fem år, kan vi garantere, at træbeskyttelsen er lavet til at passe godt på dit hus, uanset vejret.
DRYGOLIN Nordic Extreme-produkterne er lavet på vores egen, unikke Extreme-teknologi, som giver overlegen beskyttelse i al slags vejr. Træbeskyttelsen er vandafvisende og selvrensende og giver en farve- og glansholdbarhed, som holder.

SE REGN TEST HER:

 

26SMAACSA

Specifikke referencer

ean13
7029350154495
mpn
26SMAACSA

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up