• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

TAPETKLISTER

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Progold Tapetlim
  424166

  Færdigblandet vandbaseret tapetlim forstærket med en EVA-polymer dispersion. Til opsætning af papirtapeter i tørre og opvarmede rum. Limen er velegnet til sprøjtepåføring samt påføring med klistermaskine.  den fås i 15 liter spand.

  Spar 20%
  Mere 199,00 kr
 • Miller Tapetlim 241 5 Liter
  40241500000

  Miller Tapetlim 241 er en vandbaseret lim til opsætning af papirtapet i tørre og opvarmede rum. Det er en all-round spartelmasse som anvendes indendørs til pletspartling eller ilægning af strimler på f.eks. gipsplader, beton puds m.m. Spanden indeholder 5 liter. Sikkerhedsdatablad

  Mere 165,00 kr
 • Arabin Klister
  40088070000

  Tørklister 203 er en letopløselig ekstrafin pulver stivelsesklister til opsætning af alle tapet-typer i tørre rum. Limen er særdeles velegnet til klistermaskiner. 1 kg Arabin klister rækker til ca 40 m2. Fortyndet til forlimning rækker 1 kg til ca 80 m2 væg.

  Spar 19%
  Mere 119,00 kr
 • Miller Vådrumslim 237
  40237100000

  Miller Vådrumslim 237 er vandbaseret og anvendes til opsætninger af alle typer vinyl-tapeter samt opskummede vægvinyler med og uden glasfiberbagside i våde og tørre rum. Limen har en dækkeevne på 3-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Limen kan påføres med pensel, rulle eller tandspartel.  Sikkerhedsdatablad

  Mere 78,00 kr

Stort udvalg af tapetklister

Tapetklister er nødvendigt, når man skal sætte tapet op. Tapet er en god måde at gøre noget særligt ved soveværelset eller stuen på. Med de mange muligheder, der er med tapet, er det ikke mærkeligt, at det bliver stadigt mere populært. Netop fordi man altid kan prøve med et nyt tapet, har tapetet mange fordele. Tapetet er dog bedst, hvis det sidder godt på væggen og bliver siddende gennem lang tid. Derfor er det ikke lige meget, hvilken tapetklister man gør brug af. Hos BN Farver kan du finde et stort udvalg af tapetklister i høj kvalitet.

Tapetklister med stærke egenskaber

Hos BN Farver har vi et stort udvalg af tapetklister. Alt vores tapetklister og –lim har dog det tilfælles, at det er en meget stærk lim. Ved at bruge meget stærkt tapetklister, er man fri for at skulle bekymre sig om, hvorvidt limen nu holder tapetet fastklistret til væggen. Når du bruger vores tapetklister, garanterer vi, at du ikke behøver have den slags bekymringer. Vi har som sagt et stort udvalg med forskellig lim og tapetklister, der målretter sig forskellige opgaver. Vi har for eksempel tapetklister, er er beregnet til opsætning af tapeter i tørre og opvarmede rum. Men vi har også vådrumslim, der er tapetklister til rum som badeværelset og køkkenet. Uanset hvilken form for tapetklister og lim, du efterspørger, finder du den bedste af slagsen i vores webshop.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Vi har hos BN Farver været i vores branche i mange år. Det betyder, at vi har en stor kendskab til vores fag. Hvis du har spørgsmål til noget omkring maling eller malingsartikler, er du derfor altid velkommen til at spørge os. Vi står gerne til rådighed med hensyn til vejledning og rådgivning, når og hvor der er brug for det. Er du i tvivl om, hvilket tapetklister netop du skal gøre brug af, er du altid velkommen til at spørge. Du kan enten komme forbi vores butik i Kolding eller ringe til os på vores telefon 76 39 16 00.

 

TAPETKLISTER

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.