GRUNDMALING

Grundmaling | Køb kvalitets grunder til indensdørsmaling | bnfarver.dk

Hos BN Farver har vi et stort udvalg af grundmaling. Vi har grundere til næsten enhver overflade, som sikrer dig en smuk overflade og et holdbart resultat, når du skal male. Vi har for eksempel grunder til træ og plastik, puds- og vævgrundere og meget mere. På den måde kan du være sikker på at kunne grunde med kvalitetsmaling og sikre dig et holdbart og smukt resultat hver gang – uanset, hvad opgaven er.

Hvorfor grundmaling?

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge grundmaling, inden man lægger den egentlige maling. Uanset om du skal male oven på glasvæv, male møbler eller en radiator, er grundingen væsentlig for det endelige resultat. Der er som sagt flere gode grunde til at grunde. For det første ”mætter” man overfladen med grundmaling. Det betyder, at underlaget ikke suger den færdige maling, som ellers kan gå ud over glansen. Samtidig er ikke alle flader lige gode at hæfte på for den færdige maling, og her kan grundingen også gøre underværker. Det forlænger holdbarheden, fordi grunderen hæfter godt, mens slutmalingen sikrer en stærk og solid overflade. Sidst men ikke mindst får du også en øget dækkeevne ved at bruge grundmaling.

Vi kender grundmaling

Hos BN Farver har vi arbejdet med grundmaling i mange år. Vi ved, hvad der skal bruges og hvordan. Er du i tvivl, hjælper vi dig derfor gerne med at finde den rigtige grundmaling og påføre den rigtigt. Du kan altid besøge os hos BN Farver i vores butik i Kolding.

Hvor mange gange skal man grunde?

Det er nok at grunde 1 gang når du skal male, men det skal gøres hvergang du begynder et nyt maler projekt.

Hvad sker der hvis man ikke grunder?

Vælger du ikke at grunde inden du skal male, skal du oftest male flere gange på væggen. Grunder er billigere end almindelig maling, og det kan derfor blive dyrere hvis du vælger ikke at grunde.

Der er 27 varer.

Viser 1-20 af 27 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up