TRÆRENS

Trærens | Effektiv afrensning af træ - Perfekt til træterrassen »

Trærens har til det formål at rense træet for forskellig skidt og snavs. Trærens kan derfor bruges i mange forskellige sammenhænge. Oftest bruger man trærens som forebyggende led i behandling af ens trægulv. Det kan for eksempel være en afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ før en olie- eller bejdsebehandling. Trærensen fjerner nemlig snavs, fedrester og gammel sæbefilm, sådan at træet er klar til at tage imod den nye behandling.  Det giver et bedre resultat, hvis man bruger fx olie eller bivoks på et træ, der først er blevet renset. Derfor kan det være en god idé at bruge trærens inden videre behandling, hvis træet trænger til en kærlig hånd.

Effektiv og miljøvenlig trærens

Hos BN Farver kan du finde både effektiv og miljøvenlig trærens, der er specielt fremstillet til en grundrengøring at træ. Vores trærens har til opgave at fjerne både skidt og snavs samt rester af fedt og sæbefilm. Samtidig indeholder vores trærens ingen organiske opløsningsmidler, parfume eller farve. Hvis du ønsker at rense dit træ effektivt og/eller at støtte vores miljø, så er vores trærens det oplagte valg.

Rens – og meget mere

Vi har hos BN Farver både trærens og meget mere. Vi har et stort udvalg af maling og malingsartikler, ligesom vi også har andre træprodukter. Hvis du vil male dit trægulv eller behandle det med olie, har vi derfor også produkterne til det. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00 for at høre mere.

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up