• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

TRÆRENS

Der er 6 varer.
Viser 1 - 6 af 6 varer
Klik på en gruppe for at indsnævre din søgning
 • Gori Fjern Belægninger Koncentreret
  80005

  Dette produkt er til alle udendørs træflader som: Træterasser, havemøbler, beklædning og plankeværk. Kan også bruges på mineralske overflader som havefliser, puds og murværk. Det anbefales at fortynde med vand 1:9. Ved kraftige angreb fortyndes med 1:3. Kan påføres med pensel, børste, vandkande og havesprøjte. Må ikke anvendes på akvarier, fuglebade,...

  Mere 44,00 kr
 • Gori Fjern Belægninger Extra
  80007-000-12

  Dette produkt er til udendørs træoverflader f. eks. træterasser, havemøbler, beklædning og plankeværk. Er også velegnet til mineralske overflader f.eks. murværk, havefliser og puds. Den bleger misfarver og fjerner forskellige former for belægninger. Den må ikke anvendes i fuglebade, akvarier, svømmepools og lign. Produktet er klar til brug og skal ikke...

  Mere 161,25 kr
 • Gori Trævask
  80003 90152

  Dette produkt er beregnet til udendørs tidligere behandlede overflader. Kan også bruges som universalrengøring. Er effektiv til at fjerne tilsmudsninger som fedt og støv. Kan ikke bruges til kalk og sæberester. Er velegnet og lugter som universal rengøringsmiddel.  Kan påføres med pensel, klud og afsæbningsbørste. Ved daglig rengøring kan den fortyndes...

  Mere 149,00 kr
 • Besma RensA 10/ Antialgin 10
  994001020010

  Besma Antialgin 10 er en rensevæske til træ, fliser, murværk m.v., som også er effektiv til tagrens. Det anvendes til desinfektion af rengjorte emner som rørledninger, maskiner, kar, hylder, redskaber, borde, transportbånd, fiskenet, emballager og tekstiler. Antialgin 10 kan bruges som belæsningsfjerner på tage, fliser, murværk m.v., når disse skal afrenses.

  Mere 460,00 kr
 • Mesto Flori Tryksprøjte 5 Liter
  613761

  Trykluft sprøjte med 5 liter plast beholder. 48 cm. og 360° drejelig plast spraystav samt 1,1 mm. messing kegledyse. 1,3 m. slange. 3 bar (44 PSI). Manometer med sikkerhedsventil. Integreret påfyldningstragt. Høj stabilitet. NBR mærket.

  Spar 28%
  Mere 299,00 kr
 • Mesto Universal Plus Hånd Tryksprøjte 1 Liter 360 Grader
  613762

  Plastik håndtryksprøjte med 1 liter plast beholder og justerbar dyse. Kan sprøjte i alle retninger. Plast beholder med måleskala. Justerbar dyse, fra fin til jævn forstøvning. FPM mærket (Viton®).

  Spar 20%
  Mere 199,00 kr

Trærens har til det formål at rense træet for forskellig skidt og snavs. Trærens kan derfor bruges i mange forskellige sammenhænge. Oftest bruger man trærens som forebyggende led i behandling af ens trægulv. Det kan for eksempel være en afrensning af lud- eller sæbebehandlet træ før en olie- eller bejdsebehandling. Trærensen fjerner nemlig snavs, fedrester og gammel sæbefilm, sådan at træet er klar til at tage imod den nye behandling.  Det giver et bedre resultat, hvis man bruger fx olie eller bivoks på et træ, der først er blevet renset. Derfor kan det være en god idé at bruge trærens inden videre behandling, hvis træet trænger til en kærlig hånd.

Effektiv og miljøvenlig trærens

Hos BN Farver kan du finde både effektiv og miljøvenlig trærens, der er specielt fremstillet til en grundrengøring at træ. Vores trærens har til opgave at fjerne både skidt og snavs samt rester af fedt og sæbefilm. Samtidig indeholder vores trærens ingen organiske opløsningsmidler, parfume eller farve. Hvis du ønsker at rense dit træ effektivt og/eller at støtte vores miljø, så er vores trærens det oplagte valg.

Rens – og meget mere

Vi har hos BN Farver både trærens og meget mere. Vi har et stort udvalg af maling og malingsartikler, ligesom vi også har andre træprodukter. Hvis du vil male dit trægulv eller behandle det med olie, har vi derfor også produkterne til det. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00 for at høre mere.

TRÆRENS

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.