• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

FILT

Der er 9 varer.
Viser 1 - 9 af 9 varer

Skal du til at male en rå væg? Så er det en dum idé at male direkte på den rå mur. I stedet vælger man ofte at bruge glasvæv- eller filt. Glasvæv, der har struktur og giver et mønster i væggen, står i modsætning til filt, som i stedet giver en helt glad og pænt jævn overflade. Netop derfor anses filt i dag som en standardoverflade til vægge og lofter, da det giver en hel neutral udseende væg, samtidig med at man beskytter væggen og forlænger holdbarheden på malingen. Derfor er filt helt klart værd at overveje, hvis du står med en rå væg eller loft. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af filt i rigtig god kvalitet.

Gode tilbud på filt

Hos BN farver finder du mange gode tilbud på filt. Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi forhandler kun de bedste produkter. Det betyder, at du, når du køber filt hos os, er sikker på et godt produkt. Filt giver din væg en pæn og ensartet struktur, samtidig med at det beskytter underlaget. Når der først er lagt filt, kan du male så mange gange ovenpå, som du har lyst til. I modsætning til for eksempel tapet, hvor det gamle skal tages ned, før noget nyt kan sættes op. Derfor er filt en god standardoverflade at vælge til vægge og lofter. Hos os finder du filt, der er nemt at opsætte og arbejde med, ligesom vores filt også modvirker revnedannelser i malingen. Kort sagt får du med filt fra BN Farver et både pænt og holdbart resultat på vægge og lofter.

Et stort udvalg

Hos os finder du et stort udvalg af filt. Blandt andet har vi både grundet og ugrundet filt, ligesom vi har en vævgrunder til dem, der gerne vil gøre arbejdet selv. Du kan altså få lige den løsning, der passer dig. Vil du høre mere om filt og brugen af den, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller kontakte os på telefon 76 30 16 00.

FILT

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.