• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

SPRAYMALING TIL METAL

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer
 • Belton 323 Varmefast 650g
  40323301000

  Belton 323 Varmefast 650g er en varmefast lak til brug i husholdning og bil f.eks. havegrill, varmeovn, støbejernsovn og udstødning. Produktet er varmefast op til 650 grader, og der skal ikke grundes inden brug, så længe man er sikker på at have en ren og tør slebet bund. Sprayen fås i sølv eller sort.

  Mere 91,00 kr
 • Belton 323 Zink Koldgalvanisering
  40323509000

  Belton 323 Zink Koldgalvanisering spray er en super effektiv og hurtigtørrende langtidskorrosionsbeskyttelse til anvendelse på jern. Denne spray kan både anvendes inden- og udendørs. Sprayen indeholder en meget stor koncentration af zink.

  Mere 99,00 kr
 • Belton 323 Zink-Alu-Spray
  40323507000

  Belton 323 Zink-Alu-Spray kan anvendes til at efterligne galvanisering for eksempel galvaniseret tagrende eller galvaniseret vandrør. Den kan males direkte på stål. Den er speciel velegnet som rustbeskyttelse til emner med stor påvirkning af vand og vejrlig. Den kan også bruges som grunder på træ, sten og glas. Den giver en glat og lukket overflade.

  Mere 79,00 kr
 • Belton Rustbeskyttende Grunder
  40323504000

  Belton Rustbeskyttende Grunder anvendes som rustgrunder på jern og metal og andre kritiske underlag inden lakering med andre Belton produkter. Den kan desuden bruges som første gang maling og grunder, inden maling med slut lakken. Sprayen indeholder 400 ml. Sprayen giver et bedre resultat ved brug af andre Belton produkter.

  Mere 79,00 kr
 • Racing 288 Universalprimer
  40288901000

  Racing 288 er en lysegrå universalprimer som sikrer en solid lak forberedelse, ved priming af alle genstande, som består af træ, metal, sten og glas. Sprayen giver en blød base og en god vedhæftning for efterfølgende topcoat.

  Mere 89,00 kr

Spraymaling er en gave til den kreative. Med de smarte spraydåser er det nemlig både hurtigt og nemt at pifte noget gammelt og slidt op med en ny farve. Derfor kan alt slags spraymaling bruges til mange forskellige formål. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af spraymaling – heriblandt spraymaling til metal. Vores spraymaling til metal går godt direkte på metal, og den findes i mange forskellige farver. Derfor er vores spraymaling til metal det oplagte valg, hvis cyklen eller grillen trænger til et nyt pift i form af en omgang maling. Spraymaling til metal er desuden en god idé, da spraymaling generelt går godt på ru overflader eller flader dækket af rust, da spraymalingen har nemmere ved at komme ind i riller og hak end traditionelle maleformer.

Et stort udvalg af spraymaling til metal

Hos BN Farver finder du et stort udvalg af spraymaling til metal. Uanset om det er pejsen, trappen eller cyklen, der trænger til en omgang, kan du finde det helt rigtige produkt hos os. Vores spraymaling til metal kan anvendes både indenfor og udenfor, og de har effektive og hurtigtørrende egenskaber, der gør dem til et rigtigt godt valg.

Hvilken spray skal jeg bruge?

Er du i tvivl om, hvilken spraymaling til metal du skal bruge til din opgave? Så hjælper vi gerne. Du er altid meget velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller til at ringe på 76 30 16 00.

 

SPRAYMALING TIL METAL

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.