• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

SPRAYMALING TIL METAL

Der er 9 varer.
Viser 1 - 9 af 9 varer

Spraymaling er en gave til den kreative. Med de smarte spraydåser er det nemlig både hurtigt og nemt at pifte noget gammelt og slidt op med en ny farve. Derfor kan alt slags spraymaling bruges til mange forskellige formål. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af spraymaling – heriblandt spraymaling til metal. Vores spraymaling til metal går godt direkte på metal, og den findes i mange forskellige farver. Derfor er vores spraymaling til metal det oplagte valg, hvis cyklen eller grillen trænger til et nyt pift i form af en omgang maling. Spraymaling til metal er desuden en god idé, da spraymaling generelt går godt på ru overflader eller flader dækket af rust, da spraymalingen har nemmere ved at komme ind i riller og hak end traditionelle maleformer.

Et stort udvalg af spraymaling til metal

Hos BN Farver finder du et stort udvalg af spraymaling til metal. Uanset om det er pejsen, trappen eller cyklen, der trænger til en omgang, kan du finde det helt rigtige produkt hos os. Vores spraymaling til metal kan anvendes både indenfor og udenfor, og de har effektive og hurtigtørrende egenskaber, der gør dem til et rigtigt godt valg.

Hvilken spray skal jeg bruge?

Er du i tvivl om, hvilken spraymaling til metal du skal bruge til din opgave? Så hjælper vi gerne. Du er altid meget velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller til at ringe på 76 30 16 00.

 

SPRAYMALING TIL METAL

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.