SAVSMULDSTAPET

Savsmuldstapet | Køb bl.a. Rutex Savsmuldstapet | bnfarver.dk

Savsmuldstapet er et tapet, der er specielt fremstillet til overmaling. Det betyder, at man bruger savsmuldstapet som underlag, når man skal male for eksempel vægge eller lofter. Derefter kan man male på tapetet med lige præcis den glans og farve, som man ønsker sig. Med savsmuldstapet får man samtidig en fin struktur på væggene frem for en jævn overflade. Det skyldes de stykker savsmuld i tapetet, som det har fået sit navn fra. Tapetet er desuden velegnet at bruge på vægge, der er i dårlig stand, da tapetet har evnerne til at dække mindre ujævnheder og små bitte revner i væggen. Savsmuldstapet kan bruges på forskellige underlag, heriblandt beton, puds og gipsplader.

Et godt tilbud på savsmuldstapet

Kunne du tænke dig et godt savsmuldstapet, der foruden at være pænt og holdbart, også er nemt at sætte op? Netop sådan et produkt finder du hos BN Farver. Vi har hos BN Farver været i vores fag i mange år, hvilket har gjort os i stand til at kende et godt produkt fra et mindre godt. Derfor finder du altid kun gode produkter hos os. Vælger du at købe vores savsmuldstapet, er du derfor sikker på et holdbart og godt tapet, der kan holde din vægge pæne i mange år.

Brug os og vores erfaring

Vi har som sagt stor erfaring inden for vores fag. Det har gjort, vi har en stor kendskab til de forskellige produkter og værktøjer på markedet. Har du brug for hjælp med valg af tapet eller måske til selve opsætningen af dit savsmuldstapet, er vi derfor de rigtige at gå til. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder, når der er brug for det, og vi svarer på alle spørgsmål med et smil. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi og se nærmere på vores savsmuldstapet i vores butik i Kolding, ligesom du også altid kontakte os på e-mail webshop@bnfarver.dk

Aktive filtre

keyboard_arrow_up