• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

SAVSMULDSTAPET

Der er 1 vare.
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • Rutex Extra 33,5 x 0,53 m
    103830

    Denne savsmuldstapet er beregnet til indendørs brug i rum på overflader, der skal overmales. Den har en dekorativ effekt på vægge. Denne tapet er fremstillet af 3 lag udvalgt genbrugspapir, indarbejdet træspåner. Den indeholder ikke PVC, blødgørings- og opløsningsmidler. Produktbeskrivelse

    Mere 109,00 kr

Savsmuldstapet er et tapet, der er specielt fremstillet til overmaling. Det betyder, at man bruger savsmuldstapet som underlag, når man skal male for eksempel vægge eller lofter. Derefter kan man male på tapetet med lige præcis den glans og farve, som man ønsker sig. Med savsmuldstapet får man samtidig en fin struktur på væggene frem for en jævn overflade. Det skyldes de stykker savsmuld i tapetet, som det har fået sit navn fra. Tapetet er desuden velegnet at bruge på vægge, der er i dårlig stand, da tapetet har evnerne til at dække mindre ujævnheder og små bitte revner i væggen. Savsmuldstapet kan bruges på forskellige underlag, heriblandt beton, puds og gipsplader.

Et godt tilbud på savsmuldstapet

Kunne du tænke dig et godt savsmuldstapet, der foruden at være pænt og holdbart, også er nemt at sætte op? Netop sådan et produkt finder du hos BN Farver. Vi har hos BN Farver været i vores fag i mange år, hvilket har gjort os i stand til at kende et godt produkt fra et mindre godt. Derfor finder du altid kun gode produkter hos os. Vælger du at købe vores savsmuldstapet, er du derfor sikker på et holdbart og godt tapet, der kan holde din vægge pæne i mange år.

Brug os og vores erfaring

Vi har som sagt stor erfaring inden for vores fag. Det har gjort, vi har en stor kendskab til de forskellige produkter og værktøjer på markedet. Har du brug for hjælp med valg af tapet eller måske til selve opsætningen af dit savsmuldstapet, er vi derfor de rigtige at gå til. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede vores kunder, når der er brug for det, og vi svarer på alle spørgsmål med et smil. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi og se nærmere på vores savsmuldstapet i vores butik i Kolding, ligesom du også altid kan ringe til os på telefon 76 30 16 00.

SAVSMULDSTAPET

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.