GULVMALING

Gulvmaling til alle typer gulv | Køb kvalitetsmaling her | bnfarver.dk

Det bliver mere og mere populært at male sit træ- og betongulv, og det er der flere gode grunde til. For det første kan man ved at male sit gulv give det pågældende rum et helt nyt udtryk, uden at det behøver være særlig tidkrævende, besværligt eller dyrt at gøre. Hvis et eller flere af dine rum trænger til en make-over, kan det at male gulvet være at stort skridt på vejen. Samtidig gør man sig ved at male gulvet også en stor tjeneste i forhold til vedligeholdelse og rengøring. Malingen er nemlig i de fleste tilfælde både vaskbar og meget slidstærk, sådan at man ved at male gulvet også giver ens træ- eller betongulv en beskyttende overflade.

Et stort udvalg

Hos BN Farver har vi et stort udvalg inden for gulvmaling. Det betyder, at vi har den rette gulvmaling til netop dit træ-, beton- eller parketgulv. Vi har både vandbaseret gulvmaling og epoxy gulvmaling. Alle vores produkter dækker godt og er slidstærke, hvilket er godt, hvis der er meget trafik på gulvene. Derudover slipper du med vores maling også for ridser og mærker i gulvet, fordi vi udelukkende gør brug af stærk maling af god kvalitet. Hvad enten du ønsker at give et rum et nyt look, eller du ønsker at beskytte dine gulve på længere sigt, er BN Farver kort sagt det rette sted at starte.

Brug os

Vi har en ekspertise inden for gulve og maling, som vi har opbygget gennem vores mange år i branchen. Derfor skal du altid være velkommen til at bruge os og vores kendskab til malingen, hvis du er i tvivl om, hvilken gulvmaling, du har brug for. Vi står nemlig altid til rådighed med hensyn til vejledning og rådgivning. Derfor byder vi dig altid velkommen i vores butik, hvor vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette maling for netop dig og dit behov. 

Hvilken gulvmaling skal jeg vælge?

Om du skal vælge oliebaseret eller vandbaseret gulvmaling kommer an på dine gulv. Skal gulvet kunne tåle slid, er det bedst at bruge en oliebaseret gulvmaling, da det gør gulvet mere holdbart.

Hvilken maling til betongulv?

Skal du male et betongulv i din kælder eller til et mindre rum, anbefaler vi at bruge vandbaseret gulvmaling, mens at epoxymaling kan bruges andre steder.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up