GULVMALING

Gulvmaling til alle typer gulv | Køb maling til gulve hos BNFarver.dk

Det bliver mere og mere populært at male sit træ- og betongulv, og det er der flere gode grunde til. For det første kan man, ved at male sit gulv, give rummet et helt nyt udtryk, uden at det behøver at være særlig tidskrævende, besværligt eller dyrt. Hvis et eller flere af dine rum trænger til en makeover, kan det være et stort skridt på vejen at give gulvet en omgang maling. Ved at male et eller flere gulve i dit hjem, gør du dig selv en stor tjeneste, når det gælder vedligeholdelse og rengøring. Malingen er nemlig ofte både vaskbar og meget slidstærk, hvilket betyder, at du giver dine træ- eller betongulve en beskyttet overflade. 

Et stort udvalg af gulvmaling 

Hos BN Farver har vi et stort udvalg af gulvmaling. Det betyder, at vi har den rette gulvmaling til netop dit træ-, beton- eller parketgulv. Vi har både vandbaseret gulvmaling og epoxygulvmaling. Alle vores produkter dækker godt og er slidstærke, hvilket er perfekt til gulve med meget trafik. Derudover kan du slippe for ridser og mærker i gulvet, fordi vi udelukkende gør brug af stærk maling af god kvalitet. 

Uanset om dine rum skal have en makeover, eller du ønsker at beskytte dine gulve på længere sigt, er BN Farver det helt rette sted at starte.

Gulvmaling i lyse eller mørke farver 

Valget af farve til dit gulv spiller en afgørende rolle for rummets stemning og udtryk. Lyse farver kan åbne op for rummet, mens mørkere nuancer er ideelle, når du ønsker at skabe en hyggelig, intim stemning eller ønsker at minimere synligheden af slid og skader. 

Overvejer du at male dit gulv hvidt, anbefaler vi at vælge en nuance som knækket hvid. 

Den rette glans til dit gulv 

Når det kommer til indendørs gulvmaling, er det vigtigt at overveje glansniveauet. Det anbefales generelt at bruge en gulvmaling med en høj glans, især på områder, der udsættes for meget slid. 

Vores maling fra Dyrup, som er ekstra dækkende, har en glans på 45-50 og er ideel til indendørs både til træ- og betongulve. Det høje glansniveau sikrer ikke kun en holdbar og slidstærk overflade, men giver også gulvet et smukt og blankt finish.

En solid løsning til trafikerede gulve: Epoxymaling

Skal du male gulve i dit hjem, som er særligt udsat for meget trafik eller slitage, er epoxymaling en ideel type maling til det. Det kan være rum som køkken, badeværelse, gang, bryggers, garage, værksted eller atelier. 

Epoxymaling består af to primære komponenter: en base og en hærder. Blandingen af de to resulterer i en ekstremt slidstærk overflade, som er nem at rengøre.. Malingen er modstandsdygtig overfor ridser, kemiske påvirkninger og pletter, hvilket gør gulvmalingen til en langvarig investering, der kræver minimal vedligeholdelse. 

For at anvende epoxymaling skal du blande de to komponenter grundigt sammen. Herefter skal malingen påføres på gulvet inden for en begrænset tidsramme på 1-2 timer, da produktet begynder at hærde hurtigt, når de to komponenter blandes.

Brug os til dine maleprojekter

Gennem mange år i branchen har vi opbygget stort kendskab og viden omkring maling. Derfor skal du altid være velkommen til at bruge os, hvis du er i tvivl om, hvilken gulvmaling du har brug for. Vi hjælper dig også gerne, hvis du har spørgsmål til loftmaling, vægmaling, indendørsmaling eller noget helt fjerde. 

Vi står altid til rådighed, når du har brug for vejledning eller rådgivning. Kom derfor altid gerne forbi vores butik på Mosevej 5 i Kolding eller kontakt os på webshop@bnfarver.dk eller 60 13 73 78! Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette maling til dine behov.  

FAQ

Hvordan maler jeg gulv?

  • Påfør malingen i træets længderetning.
  • Efter tørretid, slib let med korn 150-180 sandpapir.
  • Fjern støvet og tør gulvet med en hårdt opvredet klud.
  • Påfør det næste lag maling i træets længderetning.

Kan man male direkte på betongulv?

Du kan sagtens male dine nye eller ældre betongulve. Det eneste du skal være opmærksom på, er at gulvene er helt tørre, inden du maler. 

Hvilken gulvmaling skal jeg vælge?

Om du skal vælge oliebaseret eller vandbaseret gulvmaling, kommer an på dit gulv. Skal gulvet kunne tåle slid, er det bedst at bruge en oliebaseret gulvmaling, da det gør gulvet mere holdbart.

Hvilken maling til betongulv?

Skal du male et betongulv i din kælder eller til et mindre rum, anbefaler vi at bruge vandbaseret gulvmaling, mens at epoxymaling kan bruges andre steder.

Hvad er tørretiden for nymalede gulve?

Generelt kan du forvente, at de fleste gulvmalinger og belægninger har en tørretid på 24 til 48 timer - hvis du vil være helt sikker, så vent 48 timer før du begynder at stille møbler på gulvet.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up