Vespox EV-P

599,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

Vespox EVP er en vandbaseret halvblank tokomponent epoxymaling, der kombinerer en robust slidstyrke med en fortræffelig vedhæftningsevne.

På lager
Fragt fra kun 49,-
Farve
Str.
Antal

Vespox EVP er en vandbaseret halvblank tokomponent epoxymaling, der kombinerer en robust slidstyrke med en fortræffelig vedhæftningsevne. Malingen er beregnet til mineralske overflader som beton, mur, puds, eternit og sten, hvor den vil give dig en pæn og støvfri overflade, der vil fremstå unik i sit udtryk og være praktisk i den daglige brug.

Robuste gulve, vægge og lofter
Vespox EVP kan med fordel anvendes til maling af gulve indendørs som udendørs, hvor du ønsker en særdeles slidstærk behandling, f.eks. på badeværelset, i entreen eller i bryggerset. Den kan også benyttes i garagen, hobbyrummet eller værkstedet, hvor den vil gøre gulvene robuste og klar til enhver udfordring – både på hobbyplan og til professionelt brug.

Du kan også med fordel anvende Vespox EVP til vægge og lofter i bygninger, hvor der stilles høje krav til overfladens holdbarhed. Malingen er derudover velegnet til forbehandlede metaloverflader – eksempelvis maskiner og rør – som den vil gøre ekstra modstandsdygtige og langtidsholdbare. Vespox EVP er ligeledes velegnet til maling af vægge i vådrum, hvor er behov for en ekstra vandafvisende behandling.

Anvendelse
Vespox EVP består af en base og en hærder, som blandes i det anførte blandingsforhold. Herefter kan malingen påføres med pensel eller rulle. Malingen gives af to omgange, hvor det første lag fortyndes med 5 % vand. På denne måde trænger malingen godt ned i underlaget. Det andet lag gives ufortyndet. Begge gange rulles malingen meget tyndt ud.

12 kg. epoxymaling rækker til at male 25-30 m² ved 2 påføringer eller ca. 50-60 m² ved 1 påføring. Vi anbefaler, at der altid males mindst to lag epoxymaling.

Det er vigtigt at omrøre malingen grundigt før brug, så begge komponenter er godt blandet. Herefter har du ca. 90 - 120 minutter til at påføre produktet.

Produktfordele
- Giver et unikt og skinnende udseende
- Robust og rengøringsvenlig
- Slidstærk med en god vedhæftning

Faremærkning

Vesla
215X90104805

Produktinformation

Anvend til
Betongulv
Egenskaber
Slidstærkt
Type
2 komponent

Specifikke referencer

mpn
215X90104805
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up