FLISERENS

Fliserens | Effektive afrensning af beton, sten & fliser | bnfarver.dk

Er dine fliser begyndt at se slidte og trætte ud? Er overfladen blevet kedelig med tiden? Fliserne er konstant udsat for vind og vejr, og ofte ligger de fladt, sådan at skidt, snavs og fugt har svært ved at fortrænge. Derfor er det ikke mærkeligt, at fliserne bliver slidt med tiden. Skidt og snavs kan ophobe sig, og fliserne kan få såkaldt flisepest. Vil man være fri for det, bør man gøre brug af fliserens. Ved at bruge fliserens jævnligt, holder man fliserne rene og pæne som fra nye. Hos BN Farver kan du finde fliserens, der fjerner skidt, snavs og flisepest fra dine fliser, samtidig med at de bliver holdt pæne fremadrettet.

Pæne fliser med fliserens

Vi har som sagt fliserens, der kan fjerne alt det grimme fra dine fliser. Vores fliserens er stærkt alkaliske rensemidler, som fjerner flisepest på både beton, sten og fliser. Med vores fliserens er du sikker på et pænt resultat. Når alt flisepest samt skidt og snavs er fjernet fra fliserne, ser de igen ud som nye og beholder deres pæne udseende i et godt stykke tid fremover. Hvis dine fliser trænger til en kærlig hånd efter et stykke tid, er vores fliserens derfor det oplagte valg.

Kom forbi

Vi indbyder altid vores kunder til at komme forbi vores butik i Kolding. Her kan vi nemlig give den rette hjælp og vejledning, så vi kan sikre, at alle kunder får det bedst mulige resultat med deres produkt. Det gælder naturligvis også for vores fliserens. Så hvis du er i tvivl om, hvordan du får mest ud af din fliserens, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik, der er beliggende i Kolding. Hvis du har spørgsmål til enten vores fliserens eller noget helt andet, er du også altid velkommen til at ringe til os på vores telefon 76 30 16 00 eller til at chatte med os her på hjemmesiden.

Aktive filtre

keyboard_arrow_up