LOFTMALING

Loftmaling i bedste kvalitet | Billig maling til loft | bnfarver.dk

Loftmaling

Det er sjældent, man skænker sit loft mange tanker, men et loft med afskallet maling og en ujævn overflade kan du ikke undgå at bemærke, og det kan desværre ødelægge hele rummets fremtoning. Hvis dit loft trænger til en kærlig hånd, kan det ses som en investering at få gjort noget ved det. Hos BN Farver tilbyder vi et bredt udvalg af loftmaling, som er nemt at arbejde med og gør underværker for dit lofts udseende.

Maling af loft

Det at male loft kan føles som en uoverskuelig opgave, hvorfor mange vælger at fokusere på at male vægge. Dog bidrager et flot loft til rummets atmosfære og udseende, og med den rette forberedelse og teknik kan du opnå et professionelt resultat. Loftmaling er udviklet specielt til at male loft, og derfor er det det oplagte valg, når man vil give loftet en omgang. Det er nemlig godt givet ud, og med et lag loftsmaling fra BN Farver er du sikret et holdbart resultat i lang tid. Da loftet normalt ikke kræver så meget rengøring, så plejer man at kunne gå i gang med det samme. Vi har samlet en guide til at hjælpe dig i gang med at male dit loft:

  • Fjern eller afdæk møbler, gulvet og andre genstande i rummet.

  • Sørg altid for at vaske dit loft godt ned, før du påbegynder malingarbejdet..

  • Fyld eventuelle huller med spartel og slib dem glatte efter tørring for en glat og jævn overflade.

Nu er selve loftet klar til at blive malet. Som oftest bruger man en helmat maling, som ikke reflekterer lyset og derfor giver en rolig atmosfære i rummet. Vi har hos BN Farver et stort udvalg af kvalitetsmaling til loftet, der er let at arbejde med og som efterlader en flot, mat finish.

Loftmaling i hvid er altid et godt valg

Hvid maling til loftet er en klassiker, som man ikke kan gå galt med i byen. Den hvide farve bringer lys og luft ind i et rum og passer til al slags interiør. Med det sagt er hvid ikke den eneste farvemulighed til lofter. Andre, mere utraditionelle loftfarver kan bringe din personlighed frem, og du skal derfor endelig give dig i kast hermed, hvis du har modet til det. Vælger du lyse loftfarver, vil du skabe et  rum med en åben og luftig fornemmelse. Er du mere til mørke nuancer, så inviterer de dybe toner ind til en intim og hyggelig atmosfære. Du skal selvfølgelig vælge netop den farve, du helst vil have, og hos BN Farver sørger vi for, at det, du vælger, er af højeste kvalitet. 

Loftmaling fra DYRUP

Hos BN Farver finder du  et stort udvalg af maling fra DYRUP, som er en velkendt producent af maling og malerprodukter, herunder loftmaling. Virksomheden er grundlagt i Danmark og har i årtier leveret kvalitetsmaling til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

DYRUP-loftmaling giver et smukt udseende på loftsoverflader og er udviklet til at være nem at påføre og have en god dækkeevne, så den skjuler eventuelle ujævnheder og farveforskelle på loftet.

Hvilken loftmaling skal jeg vælge?

Når du overvejer en hvid farve til dit loft, kan det give din indretning en lys og rummelig fornemmelse. To produkter, som du kan overveje til dit loft, er DYRUP Refleksfri Loftmaling 02 Lys Råhvid og DYRUP Loft Ekstra Dækkende 2 Helmat. DYRUP Refleksfri Loftmaling 02 Lys Råhvid er en fremragende mulighed, hvis du ønsker en ensartet og mat glans. Malingen er ideel til rum, hvor der er meget lysindfald, da den er refleksfri og hjælper med at minimere genskær og blænding. DYRUP Loft Ekstra Dækkende 2 Helmat er et andet et fremragende valg til at male hele loftet. Ud over at have en ekstremt god dækkeevne, stænker denne maling minimalt under påføring, hvilket gør arbejdet mere bekvemt og mindre besværligt. Produktet er også velegnet til lofter med store lysindfald, da det også har en refleksfri og helmat overflade.

Begge disse produkter kan hjælpe med at forvandle dit loft og give rummet et rent og elegant udseende. Med en kombination af tålmodighed og omhu kan du nemt male lofter og opnå et ensartet, jævnt lag med tilhørende skarpe kanter. 

Sådan maler du lofter 

Når du har valgt den rette maling, så er du klar til at male loftet. 

  • Start med at male hjørner og kanter med en pensel, så du når alle vinkler.

  • Påfør malingen med en rulle i jævne strøg, og du må gerne male vådt i vådt. Du kan bruge en lille malerrulle, når du maler tæt på kanten.

  • Lad det første lag tørre helt, før du påfører et nyt.

  • Fjern eventuelt malertape forsigtigt, inden sidste lag maling er helt tørt. Hvis malingen når at tørre, risikerer du at malingen følger med af med tapen.

Mal hele loftet med BN Farver 

Et slidt loft klæder sjældent et rum. Hvis dit loft trænger til en god omgang maling, så har vi heldigvis et stort sortiment inden for loftsmaling, og vi har ekspertisen, der er nødvendig for at kunne rådgive dig gennem junglen af forskellige valg. Hvis du vil forbedre dit lofts udseende, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik for at høre mere om dine muligheder. Vi har et stort udvalg, når det kommer til indendørs maling, herunder både loftmaling, gulvmaling, vægmaling og mange flere. Vores mål er at hjælpe dig godt på vej, så du opnår et flot og ensartet resultat – hver gang.

Vores sortiment inkluderer produkter fra førende mærker som Jotun og DYRUP, hvor du kan vælge en mat finish eller en højere glans, der sikrer dig et holdbart og flot resultat. Bestil din loftmaling og nyd en hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 15:00 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag, men hvis du bor i nærheden af vores butik, så kan du hente dine varer på Mosevej 5 og spare fragtomkostningerne. Brænder du inde med spørgsmål, f.eks. hvor meget maling skal du bruge, skal det være vandbaseret maling, hvor lang tid skal malingen tørre eller noget helt fjerde, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail webshop@bnfarver.dk eller på tlf. 60 13 73 78. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til loftet på dit badeværelse.

FAQ

Kan jeg male med vægmaling på loftet?

Ja, du kan godt male med vægmaling på både vægge og lofter, men det samme gælder ikke omvendt. Vi anbefaler dog at bruge loftmaling, da det er lavet specielt loftet. 

Hvilken glans skal jeg bruge til loftmaling?

Når du påfører maling på dit loft, er det en god idé at vælge en maling med lav glans, da dette vil resultere i en mat overflade. Som en tommelfingerregel bør du sigte efter en maling med en glans mellem 2 og 5, når du køber loftmaling. Det vil minimere genskær fra lyset i loftet, hvilket typisk er det ønskede look. 

Er der forskel på væg- og loftmaling? 

Ja, der er forskel på væg- og loftmaling. Loftmaling er bedst til lofter, da det blandt andet ikke tåler kraftig rengøring, men er lavet til at give loftet en mat overflade. Vægmaling er mere holdbart og egnet til vægge, der kan blive rengjort oftere og mere grundigt. Du kan bruge vægmaling på loftet, men brug ikke loftmaling på væggene, da det kan blive beskadiget ved kraftig rengøring.

Hvad maler man først: Loft eller væg? 

Når du maler loftet og vægge i et rum, er det bedst at starte med loftet.

Hvilken loftmaling skal jeg bruge i vådrum? 

I vådrum – herunder badeværelset – er det vigtigt at bruge en særlig type maling, der er designet til at modstå et fugtigt og vådt miljø. Den mest velegnede type maling til vådrum kaldes ofte for "vådrumsmaling.” Denne type maling har specielle egenskaber, der gør den mere modstandsdygtig overfor fugt, skimmel og skader forårsaget af vand. Brug f.eks. vores Jotun LADY AQUA til dine rum, der skal kunne holde til fugt.

Hvilken loftmaling skal jeg bruge til mit træloft? 

Hvis dit træloft tidligere er blevet malet, kan du bruge en almindelig loftmaling. Det er en god idé at vælge en mat maling med en lav glans (mat farve). Hvis dit træloft ikke har været malet før, anbefales det at bruge en træmaling specielt designet til indendørs brug, såsom "panelhvid". Panelhvid er ideel til både ubehandlede, hvidbejdsede og lakerede træpaneler, og det vil give dig det bedste resultat. Malingen vil hjælpe med at beskytte træloftet og give det en flot finish.

Hvilken farve skal jeg vælge til loftet?

En almindelig og populær valgmulighed til loftets farve er hvid. Maler man loftet hvidt, skaber man en følelse af et større rum og lysere omgivelser. Dette kan især være en fordel i et rum, hvor man ønsker en åben og luftig atmosfære. Inden du går i gang med at male loftet, er det vigtigt at forberede overfladen grundigt. Rengør loftet ordentligt for støv og snavs, og fjern eventuelle ujævnheder eller skader. Dette sikrer en bedre vedhæftning og et pænt resultat.

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up