LOFTMALING

Loftmaling i bedste kvalitet | Billig maling til loft | bnfarver.dk

Det er sjældent, man skænker sit loft mange tanker, men er loftmalingen ujævn og skallet, kan det ødelægge hele rummets fremtoning. Hvis dit loft trænger til en kærlig hånd, kan det derfor ses som en investering at få gjort noget ved det. Med et nymalet loft fremstår rummet velholdt og hyggeligt. Hos BN Farver har vi et stort udvalg af loftsmaling, som er nemt at arbejde med og som gør underværker for dit loft.

Kvalitetsmaling til loftet

Loftmaling er udviklet specielt til maling af lofter, og derfor er det det oplagte valg, når man vil give loftet en omgang. Da loftet ikke kræver så meget rengøring, bruger man mange gange en helmat maling, som ikke reflekterer lyset og derfor giver en rolig atmosfære i rummet. Desuden er loftmaling stort set drypfri, så man slipper får pletter på gulvet, når man vil male loftet. Vi har hos BN Farver et stort udvalg af kvalitetsmaling til loftet, der er let at arbejde med og som efterlader et flot, mat finish.

Dyrup loftmaling er altid et godt valg

Hos BN Farver har vi et stort udvalg af maling fra Dyrup. Dyrup er en velkendt producent af maling og malerprodukter, herunder loftmaling. Virksomheden er grundlagt i Danmark og har i årtier leveret kvalitetsmaling til både professionelle malere og gør-det-selv-entusiaster.

Dyrup-loftmaling er designet til at give et ensartet og smukt udseende på loftsoverflader. Loftmalingen er udviklet til at være nem at påføre og have en god dækkeevne, så den skjuler eventuelle ujævnheder og farveforskelle på loftet.

Mal dit loft med en hvid farve fra Dyrup

Når du overvejer en hvid farve til dit loft, kan det give din indretning en lys og rummelig fornemmelse. To produkter, som du kan overveje til dit loft, er Dyrup Refleksfri Loftmaling 02 og Dyrup Loft Ekstra Dækkende 2

DYRUP Refleksfri Loftmaling 02 er en fremragende mulighed, når du ønsker en mat og ensartet overflade på dine lofter. Malingen er ideel til rum, hvor der er kritisk lysindfald, da den er refleksfri og hjælper med at minimere genskær og blænding.

Dyrup Loft Ekstra Dækkende 2 er et andet et fremragende valg til dit loft. Ud over at have en ekstremt god dækkeevne, stænker denne maling minimalt under påføring, hvilket gør arbejdet mere bekvemt og mindre besværligt. Produktet er også velegnet til lofter med store lysindfald, da det også har en refleksfri og helmat overflade.

Begge disse produkter kan hjælpe med at forvandle dit loft og give rummet et rent og elegant udseende. 

Loftmaling fra BN Farver 

Et slidt loft klæder sjældent et rum. Hvis dit loft trænger til en god omgang maling, så har vi heldigvis et stort sortiment inden for loftsmaling, og vi har ekspertisen, der er nødvendig for at kunne rådgive dig gennem junglen af forskellige valg. Hvis du vil gøre noget for dit loft, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik for at høre mere om dine muligheder. 


Vi har et stort udvalg, når det kommer til indendørs maling, herunder både loftmaling, gulvmaling, vægmaling og mange flere.

FAQ

Kan jeg male med vægmaling på loftet?

Ja, du kan godt male med vægmaling på dit loft, men det samme gælder ikke omvendt. Vi anbefaler dog at bruge loftmaling, da det er lavet specielt loftet. 

Hvilken glans skal jeg bruge til loftmaling?

Når du påfører maling på dit loft, er det en god idé at vælge en maling med lav glans, da dette vil resultere i en mat overflade. Som en tommelfingerregel bør du sigte efter en maling med en glans mellem 2 og 5, når du køber loftmaling. Det vil minimere genskær fra lyset i loftet, hvilket typisk er det ønskede look. 

Er der forskel på væg- og loftmaling? 

Ja, der er forskel på væg- og loftmaling. Loftmaling er bedst til lofter, da det blandt andet ikke tåler kraftig rengøring, men er lavet til at give loftet en mat overflade. Vægmaling er mere holdbart og egnet til vægge, der kan blive rengjort oftere og mere grundigt. Du kan bruge vægmaling på loftet, men brug ikke loftmaling på væggene, da det kan blive beskadiget ved kraftig rengøring.

Hvad maler man først -  loft eller væg? 

Når du maler både vægge og loft i et rum, er det bedst at starte med loftet.

Hvilken loftmaling skal jeg bruge i vådrum? 

Brug vores Lady Aqua til dine fugtige rum. I vådrum er det nemlig vigtigt at bruge en særlig type maling, der er designet til at modstå det fugtige, våde miljø, der er på badeværelset. Den mest velegnede type maling til vådrum kaldes ofte for "vådrumsmaling.” Denne type maling har specielle egenskaber, der gør den mere modstandsdygtig overfor fugt, skimmel og skader forårsaget af vand. 

Hvilken loftmaling skal jeg bruge til mit træloft? 

Hvis dit træloft tidligere er blevet malet, kan du bruge en almindelig loftmaling. Det er en god idé at vælge en maling med en lav glans (mat farve).

Hvis dit træloft ikke har været malet før, anbefales det at bruge en træmaling specielt designet til indendørs brug, såsom "panelhvid" - brug Dyrup træmaling transparent. Panelhvid er ideel til både ubehandlede, hvidbejdsede og lakerede træpaneler, og det vil give dig det bedste resultat. Malingen vil hjælpe med at beskytte træloftet og give det en flot finish.

Hvilken farve skal jeg vælge til loftet?

En almindelig og populær valgmulighed til loftets farve er hvid. Maler man loftet hvidt, skaber man en følelse af et større rum og lysere omgivelser. Dette kan især være en fordel i rum, hvor man ønsker en åben og luftig atmosfære. Inden du går i gang med at male loftet, er det vigtigt at forberede overfladen grundigt. Rengør loftet ordentligt for støv og snavs, og eventuelt fjern eventuelle ujævnheder eller skader. Dette sikrer en bedre vedhæftning og et pænt resultat.

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up