LOFTMALING

Loftmaling - Dyrup refleksfri loft maling og Dekstrem loftmaling

Det er sjældent, man skænker sit loft mange tanker, men er loftmalingen ujævn og skallet, kan det ødelægge hele rummets fremtoning. Hvis dit loft trænger til en kærlig hånd, kan det derfor næsten ses som en investering at få gjort noget ved det. Med et nymalet loft fremstår rummet velholdt og hyggeligt. Hos BN Farver har vi et stort udvalg af loftsmaling, som er nemt at arbejde med, og som gør underværker for dit loft.

Kvalitetsmaling til loftet

Loftmaling er udviklet specielt til maling af lofter, og derfor er det det oplagte valg, når man vil give loftet en omgang. Da loftet ikke kræver så meget rengøring, bruger man mange gange en helmat maling til loftet, som ikke reflekterer lyset og derfor giver en rolig atmosfære i rummet. Desuden er loftmaling stort set drypfri, så man slipper for pletter på gulvet, når man vil male loftet. Vi har hos BN Farver et stort udvalg af kvalitets loftmaling, der er let at arbejde med og som efterlader et flot, mat finish.

Kom forbi

Et slidt loft klæder ikke nogen rum. Hvis dit loft trænger til en god omgang maling, kan det altså være godt at få det gjort. Vi har et stort sortiment inden for loftsmaling, og vi har ekspertisen, der er nødvendig for at kunne rådgive vores kunder gennem junglen af forskellige valg. Hvis du vil gøre noget for dit loft, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik for at høre mere om dine muligheder. 

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up