BÅDMALING

Hempel blev grundlagt i 1915. De er en markedsførende malingsleverandør inden for industri, dekorativ, marine, container og yacht. Hempel fokuserer på rådgivning, produktionsteknikker og forskning/udvikling for at hjælpe kunder med at beholde deres investeringer i en præsentabel og korrisionsbeskyttet tilstand i længere tid. Hempel´s hovedkontor ligger i Lundtofte. Virksomheden beskæftiger mere end 5000 mennesker i mere end 80 lande og har flere fabrikker og forskningscentre placeret rundt i verden.

Hempel har vundet flere priser for sin maling bl.a. Hempaguard og Hempadur Avantguard.

Grundet et omfattende program af teknisk service og gennemprøvede malinger, kan det helt rigtige produkt fra Hempel nedbringe udgifter til brændstof, reducere dokningsudgifter og forlænge vedligeholdelsesintervallerne. Uanset om behovet er dokninger og vedligeholdelse om bord eller maling til nybygning så bidrager Hempel´s produkter til at holde dit fartøj i  førsteklasse stand længere - fra skroget under vandlinjen til last- og ballasttanke.

Alle malinger undergår løbende og omfattende tests - så du altid kan være sikker på, at malinger lever op til løfter og krav, også når der introduceres ny teknologi eller vedtages nye love.

Hempel er nok mest kendt for deres maritime malinger til yachter og både, men har rent faktisk også et stort udvalg af malinger til brug inden for industri, dekoration og produktion og container. Hempel mener at malingsindustrien bør bidrage til et bedre miljø. Derfor investerer de i avancerede vandfortyndbare produkter og  innovative ideer.

Uanset om det er bundmaling, topcoat, lakker, fortynder, bådpleje, m.m, kan du altid finde det helt rigtige produkt her.

Hvis du har yderligere spørgsmål, står vi til rådighed på e-mail webshop@bnfarver.dk

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 50 varer.

Viser 1-20 af 50 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up