MULTONA

Multona - multona spraydåse til reperation af din bil

Multona spray Autolak er en akryllak med et system til enkelte, hurtige og billige lakeringsreparationer til biler. Deres system består af 454 forskellige farver på dåser tilbyder desuden farver som matcher mere end 10000 forskellige billakker. Du kan desuden bruge Multona spray maling til kreative og dekorative formål i værksted, hus og til hobbyformål.

Alle Multona spray lakker incl metalfarverne er 1 lags lak. Det er derfor også unødvendigt at lakere med klarlak. Vi anbefaler dog en 2-komponente klarlak for at forbedre glans og vejrbestandighed. Deres spray er i en professionel kvalitet, benzinbestandig og har en god dækkeevne på grund af et højt tørstofindhold. Deres produkter kan overlakeres.

Systemet er baseret på et nøje gradueret, logisk struktureret farvespektrum. En Multona farve svarer til den snævert definerede tolerance for de originale farvetoner på de vigtigste bilmærker. Derudover matcher Multona med RAL, landbrug, byggeri og husfarver. 

Multona spray er hurtig tørrende og har en god rækkeevne. Den er ridsefast og har en god gennemtørring og er desuden vejrbestandig uden CFC. Multona spray er støvtør efter 5-10 min. Den er berøringstør efter 30-40 min. og gennemtør efter 24 timer. Multona spray må ikke anvendes på syntetiske lakker, da det giver risiko for lakrejsning. Multona spray kan overlakeres med sig selv og all auto-K produkter til enhver tid. 

Multona farver er omtrentlige farver, find dine farver HER

Aktive filtre

keyboard_arrow_up