COLOR MATIC

Color Matic Spray - Autolak

Color-Matic er en proffessionel spray dåse. Den bliver brugt af mange autolakerere. Color matic er af fremragende kvalitet og dyserne er fantastiske at arbejde med, det er næsten som at have en sprøjtepistol i hånden og giver et lige så godt resultat.
Color Matic har de fleste produkter der er brug for når man snakker reparation eller anden form for lakering. I Color Matic har man fremragende grundere til et hvert formål, om man snakker aluminium, Jern eller andet der skal lakeres. Color Matic har også fylder i mange forskellige farver så de passer til den farve man skal have ovenpå.
Color Matic har også diverse farver til for eksempel fælge eller til plast dele.
Klarlakker er der også rigeligt af valg for her, om det er 1 komponent eller 2 komponent så er de alle i verdens klasse.
Der er også Spray dåser i Costum farver, det vil sige at vi blander farven efter kundens ønsker. Vi kan blande næsten alle bil farver specielt til kundens bil. Special tonede farver er vandbaseret og skal derfor overlakeres med en dertil passende klarlak.

 1. Rens emne med silikone fjerner fra Color Matic 174469
 2. Slib emnet med passende sandpapir, korn 240-320
 3. spartel eventuelt skader med en 2K Polyesterspartel.
 4. Slib spartel med Passende sandpapir korn 240-320
 5. Sprøjt med den passende grunder til emnet, Color Matic Etch Primer 386183 er et godt bud.
 6. Sprøjt efterfølgende en Color Matic fyld Primer HG1-HG8 på i passende farve til top farver. 2-3 gange til du opnår et godt slibelag.
 7. Slib den tørrede fyldprimer med passende sandpapir korn 400-600. Støv emnet af og brug en fedtklud for at fjerne fint støv.
 8. Sprøjt topfarven på i 2-3 tynde lag med 5-10 minutter tørretid mellem lagene. Vandbaseret topfarve skal være helt tørt inden overlakering med klar lak.
 9. Når topfarven er tør påføres nu 1-2 lag af den ønskede Color Matic 2K klarlak eller 1K Klarlak for at opnå vejrbestandighed og og glans.
 10. Brug eventuelt Color Matic Spotblender 114229 til at ud tone oversprøjt i klarlakken.
 11. Vandslib eventuelt overgange med Vand slibepapir korn 3000 og poler overgange til de er forsvundet.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 30 varer.

Viser 1-20 af 30 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up