TAGMALING

Tagmaling - maling til dit tag

Kunne dit tag godt trænge til en kærlig hånd? Så kan det være en god idé at male det. En omgang tagmaling kan nemlig gøre underværker for dit tag og få det til at fremstå som nyt. Hos BN Farver har vi tagmaling, der giver dit tag nyt liv. Vi har tagmaling fra Dyrup, der er velegnet til eternit-, beton- og tegltage. Vores tagmaling har mange fordele, der giver et både smukt og holdbart resultat. Hvis dit tag trænger til det, kan det derfor være værd at se nærmere på vores tagmaling, der giver dit tag et helt nyt og friskt udseende, der holder længe.

Tagmaling fra BN Farver

Vi har et stort udvalg af tagmaling, der kan give dit tag et ansigtsløft, når der er brug for det. Vi har hos BN Farver været i branchen mange år, vi kender de fleste produkter, og på den måde har vi fundet frem til de bedste på markedet til vores kunder. Vores tagmaling har en ekstra god dækkeevne og holdbarhed, som sørger for det pæne og holdbare resultat. Malingen er meget modstandsdygtig over for belægninger og alle mulige vejrforhold. Når du bruger vores maling, behøver du ikke længere bekymre dig om dit tag – malingen holder det både sundt og pænt.

Vi hjælper dig

Som sagt har vi flere års erfaring i branchen. Vi kender produkterne, og vi ved, hvilken maling der reagerer på forskellige måder på forskellige overflader. Derfor er vi også de rette at gå til, hvis du er i tvivl om, hvilken tagmaling, der egner sig til netop dit tag. Vi vejleder dig, hvis du har brug for det. Vi kan også hjælpe dig med alt andet inden for maling og træbeskyttelse. Kort sagt er vi din leverandør af maling og maleprodukter, uanset om du er professionel eller privat. Så hvis du synes, dit tag trænger til en god omgang maling, er du altid velkommen til at besøge os i vores butik i Kolding eller ringe til os på telefon 76 30 16 00.

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up