VÆGMALING

Billig vægmaling til alle rum i huset | Se udvalg her | bnfarver.dk

Vægmaling til alle rum i hjemmet

Vi har altid den vægmaling du skal bruge. Vi har et stort udvalg af vægmaling med forskellige farver og egenskaber. Ved at vælge den rigtige maling gør man rengøring og vedligeholdelse nemmere for sig selv, idet malingen så er udviklet til at beskytte og bevare den specifikke overflade. Farver kommer i mange forskellige nuancer, og disse nuancer signalerer naturligvis forskellige ting. Hvis du gerne vil gå efter den energiske og aktive stemning, skal du vælge lyse toner. Hvis du derimod hellere vil have et rum der emmer af ro og varme , skal du gå efter de mørkere nuancer.
vaegmaling-kvinde

Hos BN Farver tilbyder vi flere forskellige former for vægmaling. Vi har et stort udvalg inden for vægmaling. Vi har lugtsvage kvalitetsmalinger, der er udviklet specifikt til maling af vægge i husets forskellige rum fra kælder til kvist. Vores vægmaling er drøj i brug og har derfor en god dækkeevne. Malingen er diffusionsåben og afgiver derfor ikke den karakteristiske malerlugt under tørring. Al vores vægmaling har en stor farvedybde og kan leveres i hvid eller i mange smukke farver.  Desuden kan den tones efter specielle ønsker. Derudover tilbyder vi forskellige former for forankringsgrunder. Desuden har vi et stort udvalg inden for tilbehør.

Der findes for eksempel mat og dækkende maling udviklet til de tørre rum, såsom soveværelset og stuen. Man kan også få maling til vådrum (badeværelse, kælder, etc.), hvor der ofte er fugtigt og brug for rengøring. Denne maling er mere blank og reflekterer lyset. Har man brug for, at et rum skal synes større og luftigere, kan man også vælge at bruge den blanke maling for at få mere lys i rummet. Hvis du har børn, kan det også være en god ide at vælge slidstærk og vaskbar maling, sådan at du let kan fjerne pletter og lignende, som kan blive sat på væggene. Der er altså mange ting at overveje, når man skal finde den helt rigtige vægmaling. Hos BN Farver er vi eksperter i maling, og derfor også det helt rigtige valg, hvis du skal bruge hjælp til at finde frem til den rette vægmaling til netop dit rum. Hvis du skal bruge vægmaling til skoler, institutioner eller lignende hvor der stilles store krav til indeklima har vi også silikatmaling. Den har en fantastisk dækkeevne, og er fri for blødgører, konerverings- og opløsningsmidler. Produktet er difussionsåben og fremstår helmat. Sammensætningen i produktet gør, at der ikke efterfølgende kan vokse skimmelsvamp.

Kom ind i butikken og se udvalget af vores kvalitets vægmaling.

I butikken kan du få inspiration og se det store udvalg af vægmaling fra blandt andet Dyrup. Du kan i ro og mag sidde og vælge netop de farver du ønsker og hvis du vil have malingen med det samme, så toner vi den på stedet, så du kan komme hjem og i gang med dit malerprojekt. Uanset om du skal bruge vægmaling i høj kvalitet eller billig maling til at shine lejligheden eller huset op med, så har vi det hele i butikken i Kolding. Kig forbi og vi er klar til at hjælpe dig.

Vi har også en webshop med salg af vægmaling og håndterer dagligt forsendelser af maling og tilbehør hjem til vores kunder i hele landet. Det skal du selvfølgelig ikke snydes for selvom du handler i vores fysiske butik - priserne er selvfølgelig de samme.

Hvilken glans maling skal jeg vælge til mine vægge?

Vi anbefaler at bruge en maling med lav glans til dine vægge i stue og værelser. I Vådrum og køkken er det bedste med glans 10-35, da de kræver mere beskyttelse mod fugt og lignende.

Kan man bruge vægmaling på træmøbler?

Ja, man kan godt bruge vægmaling til at male træmøbler med. Vi anbefaler dog at der bliver brugt en af de højere glans, da de oftest vil blive mere udsat for slid.

Der er 46 varer.

Viser 1-20 af 46 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up