• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13
Tilbud!

Dyrup Væg Strukturmaling gl. 10/ Dekstrem Sandmaling

Dyrup Dyrup

Ny

Dyrup væg strukturmaling Glans 10 er beregnet til indendørs brug på vægge af puds, beton, tapet, glasvæv og filt. Den har en ekstrem god dækkeevne, er meget slidstærk og vaskbar, og det giver en dekorativ overflade med grov sandstruktur. Særlig dekorative strukturer kan opnås med værktøjer fra pensler, skumgummi ruller og svampe til spartler med og uden riller.

9 Liter kun tonbar i lyse farver

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

609,00 kr

med Moms

929,00 kr med Moms

Dyrup væg strukturmaling har en ekstrem god dækkeevne. Det tåler hyppig rengøring med almindelige rengøringsmidler. Den kan desuden tones i hundredevis af farver. Malingen står mat og har en rækkeevne på 2 m2 pr liter afhængig af underlaget. Malingen er lugtsvag og kan påføres med pensel, langhåret rulle eller speciel skumrulle. Produktet kan fortyndes med 10-20% ved første lag. Malingen skal opbevares uden for direkte sollys.

Anvend til vægmaling
Anvend til køkken
Anvend til stue værelse og gang
Anvend til bad
Anvend til mur
Anvend til puds
Anvend til gasbeton
Egenskaber dækkende

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.