Liste over varer efter mærke Dyrup

Dyrup er en virksomhed, som har specialiseret sig i at producere miljøvenlig maling – både til indendørs og udendørs brug. 

Der er 101 varer.

Viser 1-20 af 101 element(er)

Dyrup har specialiseret sig i at producere miljøvenlig maling siden 1928 – både til brug indendørs og udendørs. Den gode dækkeevne og rækkevidde samt høje kvalitet er blandt andet hvad Dyrup er kendt for, og disse egenskaber sikrer enhver nogle flotte og ikke mindst holdbare resultater. Af den grund kan du, uanset om du handler som professionel eller privat, trygt vælge Dyrup maling til dit næste projekt.

Maling fra Dyrup til alle formål

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs og udendørs brug. Til indendørs spænder udvalget bredt fra gulvmaling, vægmaling og loftsmaling til maling til træ, metal, væv og filt. Modsat indendørs, kan du til udendørs brug blandt andet få facade-, tag- og sokkelmaling. Derfor, uanset hvilken type overflade du skal have malet, kan du med Dyrup være sikker på, at du får kvalitetsmaling til alle dine projekter.

Fuldend ethvert rum med Dyrup maling

Brug Dyrup vægmaling i husets mange rum, hvor det er nemt at eksperimentere med farver i Dyrups store kartotek af farver. Opfrisk gulvene med ny gulvmaling, eller lofterne med en omgang lak. Giv dine træmøbler et nyt liv med træmaling eller mal husets ydre med blandt andet murmaling, facademaling eller sokkelmaling. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser med maling fra Dyrup.

Kvalitetsmaling med fokus på miljøet

For Dyrup er både miljø, sundhed og kvalitet vigtigt, når de producerer maling. Derfor, når du vælger Dyrup maling, der har EU’s Ecolabel, er du sikret et produkt, der lever op til en række høje krav. For det første produceres malingen efter miljøvenlige og CO2 reducerende metoder, og for det andet har malingen en bedre række- og dækkeevne end normalt. 

Fordelen ved Dyrup er, at både række- og dækkeevnen spiller ind overfor hvor meget maling der skal bruges - for jo bedre evnen er, jo bedre dækker malingen, og jo mindre skal der i sidste ende bruges. På den måde er Ecolabel din sikkerhed for, at produkterne lever op til krav hvad angår både miljøet og din sundhed.

Køb Dyrup maling hos BN Farver

Hos BN Farver er vi leverandør af maling og tilbehør til professionelle såvel som private. Hvad enten du mangler maling til køkkenet, stuen, badeværelset eller udendørs samt tilbehør dertil, kan du i vores brede sortiment af produkter af høj kvalitet fra Dyrup finde lige det du mangler til netop dit næste projekt.

Køb din maling online hos BN Farver eller besøg os i vores butik i Kolding. Hvis du har spørgsmål til løsninger inden for maling eller du mangler noget specifikt tilbehør, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vores personale er fagudlært, og de står altid klar til at vejlede og rådgive dig.

keyboard_arrow_up