• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Ring 76 30 16 00 eller skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Facade Sokkelmaling / Dekstrem Sokkelmaling

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Dyrup Facade Sokkelmaling anvendes udelukkende udendørs på sokler af puds, beton og gasbeton. Den er robust, vejrbestandig og ekstrem slidstærk, giver en meget god beskyttelse mod hårde vejrforhold og vandindtrængning. Den er difussionsåben, dvs. at den tillader soklen at ånde og holder samtidig slagregn ude. Malingen har en lang holdbarhed og en ekstrem god dækkeevne. Den indeholder 2,5 liter.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

210,00 kr

med Moms

399,00 kr med Moms

Dyrup Facade Sokkelmaling fås i grå, koksgrå og sort. Den er lugtsvag og har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget. Malingen er berøringstør efter ca. 30 minutter og overmalbar efter ca. 4 timer. Inden behandlingen påbegyndes, vurderes soklens tilstand. Hvis soklen er beskadiget bør man kontakte en fagmand. Det anbefales, at man påfører 1-2 lag. Første lag kan fortyndes med max. 10% vand. Andet lag skal være ufortyndet. Malingen kan påføres med pensel eller rulle.

Anvend tilbeton
Anvend tilmur
Anvend tilpuds
Anvend tilgasbeton
Anvend tileternit samt zink
Anvend tilgalvaniseret jern og hård PVC

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

FACADEMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.