SPRAYMAX

Spraymax - Spraydåser til lakering af bil, kaldert eller mc.

Hos BN Farver finder du forskellige spraydåser af mærket Spraymax.

Med Spraymax autofarver har du mulighed for at bestille den helt rigtige vandbaserede farve på spray til din bil. Den bliver blandet og derefter fyldt på spray. Produktet skal efterbehandles med klarlak for at sikre finish og holdbarhed. 

Klarlak fåes på spray både i 1-komponent og 2-komponent.

Begge klarlakker anvendes som slutlak ovenpå alle basecoats og bruges som pletreparationer på biler eller som opfriskning af bildele. Sprayen er desuden ridsefast samt resistent over for kemikalier. Når du har aktiveret hærderen, skal lakken bruges inden 2 timer. Den fås både i blank og mat. 

  1. Det bedste resultat fås ved at slibe det skadede emne eller det område der skal repareres med sandpapir korn 240-320
  2. Derefter spartles om nødvendig med en 2K Spartel, den slibes efter tørring med korn 240-320. Efter slibning af spartel sprøjter man en filler på. Efter endt tørring   skal hele området der skal lakeres slibes mat. Det kan gøres med Vandslibe papir korn 1500-2000.
  3. Nu skal der så lakeres med farve, om det er en Spraymax Påfyldt Base eller en anden form for spray. Man kan lave en ud sprøjtning med farve på en reparation eller farve hele emnet. Det er vigtigt at vente til farven er helt tør.
  4. Nu skal der Klarlak på. Hvis Spraymax 2 komponent klarlak anvendes, aktiveres denne og rystes godt i minimum 2 minutter. Man kan også bruge en Spraymax 1 komponent klarlak hvis man ønsker dette. Det bedste og mest holdbare resultat for man ved 2 komponent. Klarlakker påføres i 2 lag med 10 minutters mellemrum.
  5. Hvis man har lavet en reparation kan man ud tone oversprøjt med Spraymax ud sprøjtningslak så man for en blødere overgang fra ny til gammel lak.
  6. Hvis man ønsker kan man efter endt tørring polere overgange helt usynlige.

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up