VÆGBEKLÆDNING

Vægbeklædning | Køb kvalitet beklædning til væg | bnfarver.dk

Står du med en rå væg, som du ønsker at male, har det mange fordele at beklæde den med vægbeklædning først. Hos BN Farver finder du din vægbeklædning. Vi har nemlig et stort udvalg af vægbeklædning i god kvalitet, heriblandt glasfilt samt både grundet og ugrundet vægbeklædning.

Gode tilbud på vægbeklædning

I vores webbutik kan du finde mange gode tilbud på vægbeklædning. Vi har vægbeklædning i mange forskellige varianter, der dog alle har den gode kvalitet til fælles. Hvad enten du vælger grundet eller ugrundet vægbeklædning, får du vægbeklædning, der er nem at arbejde med og let at sætte op. Vi har desuden både glasfilt og glasvæv, hvoraf glasvæv giver en struktur på væggen, mens glasfilt giver et ensartet og jævnt resultat med en glat overflade på væggen. Det betyder, at du i vores butik kan finde lige præcis den løsning, som du skal bruge. Samtidig har vores glasfilt og –væv den fordel, at begge dele afgiver meget få glasfibre i forhold til andre produkter på markedet. Det gør det igen lettere at arbejde med, når det skal sættes op og males på.

Kontakt os

Du er som kunde altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål omkring vægbeklædning. Du kan enten vælge at komme forbi vores butik i Kolding eller kontakte os på e-mail webshop@bnfarver.dk

Aktive filtre

keyboard_arrow_up