AUTOLAK

Autolak | Kvalitets autolak & fylder til bil samt motorcykel | bnfarver.dk

Er lakken på din bil ikke hvad den har været? Er der små ridser, stenslag eller andre skader? Så er der heldigvis hjælp at hente. Med de rigtige produkter kan man nemlig selv både nemt og billigt gøre noget ved skaderne i lakken. Hos BN Farver finder du et stort udvalg af autolak og andre produkter, der er med til at tage hånd om din bil. For eksempel finder du i vores sortiment også fyldere og klarlak. Når din bil har brug for en kærlig hånd i form af autolak og lignende, er BN Farver derfor det rigtige sted at starte.

Den rigtige løsning med autolak

Med vores autolak er du altid sikker på det perfekte resultat. Vores autolak er nemlig tonebar, hvilket vil sige, at vi kan blande lige præcis den farve, som du har brug for. På den måde får du vores autolak i en farve, der ligner præcis din bils originale. Når du samtidig bruger vores effektive produkter og autolak, får du et resultat, der får bilen til at se ud som ny. Vores autolak er vandbaseret, og skal derfor efterfølges af en klarlak, som giver den rette glans og giver et flot finish. På den måde behøver du ikke længere at fortvivle, når du opdager en ridse eller skade i bilens lak – med autolak fra BN Farver bliver det let at fixe og få til at se ud som nyt.

Hvilken farvekode?

På nogle biler kan det være svært at finde farvekoden, hvis man ikke har prøvet det før. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve du skal bruge, står vi derfor altid til rådighed. Vi har mange års erfaring og hjælper gerne, når der skulle opstå et behov for det. Det gælder alt fra at finde farvekoden på din bil til at svare på spørgsmål omkring vores autolak og resten af vores produkter. Derfor er du altid meget velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe til os på telefon 76 30 16 00.

Der er 24 varer.

Viser 1-20 af 24 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up