• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
 • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

LOFTBEKLÆDNING

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • GLASFILT FIN 35 G. 25M
  4403

  Beregnet til indendørs i rum på overflader, der skal overmales. Giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer revnedannelser. Filten er let at opsætte, tilrette samt let at tilskære, selv i våd tilstand. Skal dobbeltskæres og er let at håndtere omkring hjørner og kanter. Stikker og drysser minimalt og har en flot og ensartet struktur....

  Mere 239,00 kr
 • 25 m. Grundet Glasfilt Standard 4415
  4415

  Denne grundede glasfilt anvendes på overflader, der skal males. Den giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er meget nem at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære selv i våd tilstand.

  Mere 479,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt Extra 130 gr. 8859-20/626866
  8859-20 103884 626866

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet. Glasfilten giver en flot overflade med miindre malingsforbrug, og den er ideel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Den er åndbar og fugtstabil og helt fri for toksiske stoffer.

  Spar 38%
  Mere 999,00 kr
 • Vævgrunder
  2820 2806

  Denne vævgrunder anvendes kun indendørs i tørre rum til grunding af filt, glasvæv og hessian før maling med plast-, acrylplast eller alkydmaling. Den giver et ensartet overflade, hvilket giver et flot resultat, når du slutbehandler. Grunderen lægger sig over fibrene, flyder godt sammen og efterlader en fin vævsstruktur. Produktet rækker til 3-6 m2...

  Mere 259,00 kr

Hos BN Farver finder du et stort udvalg inden for loftbeklædning. Loftbeklædning bruger man blandt andet på lofter af beton, puds og lignende materialer. Man beskytter loftet ved at bruge loftbeklædning, som således lægger et lag mellem selve loftet og malingen. Loftbeklædningen beskytter dog ikke kun, men forlænger også både loftet og malingens levetid. Derfor er der mange gode grunde til at bruge loftbeklædning, hvorfor man bruger loftbeklædning på langt de fleste lofter.

Et stort udvalg af loftbeklædning

Hos BN Farver finder du som sagt mange gode bud på loftbeklædning. Vi har blandt andet glasfilt, som er fremstillet af glasfibre, og som giver et jævnt og pænt resultat. Vi har også både grundet og ugrundet loftbeklædning, ligesom vi har vævgrunder til dem, der gerne vil gøre grundearbejdet selv. Uanset hvilken løsning du går efter med loftbeklædningen, har vi produktet. Vores loftbeklædning er altid af god kvalitet, hvilket betyder, at loftbeklædningen har gode beskyttende og bevarende egenskaber. Samtidig er vores loftbeklædning nem at arbejde med, hvilket gør, at det er nemt at sætte op og sætte fast. På den måde får du det optimale resultat med vores loftbeklædning.

Vil du vide mere?

Hos BN farver har vi mange års erfaring i vores fag. Det betyder, at vi har en stor kendskab til de forskellige produkter og muligheder, der eksisterer ved blandt andet vedrørende loftbeklædning. Det har gjort os i stand til at finde de bedste produkter på markedet, som vi så forhandler i vores webshop. Derfor er du altid sikker på kvalitet, når du handler hos os, uanset hvilket produkt du vælger. Samtidig står vi også altid til rådighed, hvis du har brug for at få svaret på spørgsmål vedrørende nogle af vores produkter. Du er derfor altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe til os på telefon 76 30 16 00, hvis du vil vide mere om vores produkter med loftbeklædning.

LOFTBEKLÆDNING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.