• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

LOFTBEKLÆDNING

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer
 • 25 Mtr. Dyrup Glasfilt Fin 4403
  4403

  Dyrup glasfilt er beregnet til indendørs i rum på overflader, der skal overmales. Glasfilt giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er let at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære, selv i våd tilstand. Filten skal dobbeltskæres og er let at håndtere omkring hjørner og kanter. 

  Mere 239,00 kr
 • 25 m. Grundet Glasfilt 4405
  4405

  Denne grundede glasfilt anvendes på overflader, der skal males. Den giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er meget let at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære selv i våd tilstand. For at lette opsætningsarbejdet har filten en farvet streg på bagsiden, så man undgår opsætningsfejl.

  Mere 529,00 kr
 • 25 m. Grundet Glasfilt Standard 4415
  4415

  Denne grundede glasfilt anvendes på overflader, der skal males. Den giver en elegant og fint struktureret effekt på vægge og minimerer samtidig revnedannelser. Glasfilten er meget nem at opsætte og tilrette samt meget let at tilskære selv i våd tilstand.

  Mere 479,00 kr
 • 50 Mtr. Glasfilt Plus 35 gr. 8856-22/626877
  8856-22 626877

  Denne glasfilt anvendes som vægbeklædning til loft og væg. Filten er let at skære i, uanset om den er våd eller tør. Filten stikker og drysser minimalt under opsætning. Hvis man har meget sugende overflader, kan de grundes med Dyrup Microdispers. Den er hudvenlig og let at arbejde med, og den er stabil i alle retninger.

  Mere 652,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt Extra 130 gr. 8859-20/626866
  8859-20 103884 626866

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet. Glasfilten giver en flot overflade med miindre malingsforbrug, og den er ideel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Den er åndbar og fugtstabil og helt fri for toksiske stoffer.

  Spar 36%
  Mere 1 032,00 kr
 • 50 mtr. Grundet Glasfilt 130 gr. 8856-44/626884
  8856-44 626884

  Denne glasfilt sparer dig for den tidskrævende grunding, da den allerede er forgrundet. Glasfilten giver en flot overflade med mindre malingsforbrug, og den er ideel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Filten er certificeret i henhold til Øko-Tex standard 100.

  Spar 20%
  Mere 1 299,00 kr
 • Vævgrunder
  2820 2806

  Denne vævgrunder anvendes kun indendørs i tørre rum til grunding af filt, glasvæv og hessian før maling med plast-, acrylplast eller alkydmaling. Den giver et ensartet overflade, hvilket giver et flot resultat, når du slutbehandler. Grunderen lægger sig over fibrene, flyder godt sammen og efterlader en fin vævsstruktur. Produktet rækker til 3-6 m2...

  Mere 259,00 kr

Hos BN Farver finder du et stort udvalg inden for loftbeklædning. Loftbeklædning bruger man blandt andet på lofter af beton, puds og lignende materialer. Man beskytter loftet ved at bruge loftbeklædning, som således lægger et lag mellem selve loftet og malingen. Loftbeklædningen beskytter dog ikke kun, men forlænger også både loftet og malingens levetid. Derfor er der mange gode grunde til at bruge loftbeklædning, hvorfor man bruger loftbeklædning på langt de fleste lofter.

Et stort udvalg af loftbeklædning

Hos BN Farver finder du som sagt mange gode bud på loftbeklædning. Vi har blandt andet glasfilt, som er fremstillet af glasfibre, og som giver et jævnt og pænt resultat. Vi har også både grundet og ugrundet loftbeklædning, ligesom vi har vævgrunder til dem, der gerne vil gøre grundearbejdet selv. Uanset hvilken løsning du går efter med loftbeklædningen, har vi produktet. Vores loftbeklædning er altid af god kvalitet, hvilket betyder, at loftbeklædningen har gode beskyttende og bevarende egenskaber. Samtidig er vores loftbeklædning nem at arbejde med, hvilket gør, at det er nemt at sætte op og sætte fast. På den måde får du det optimale resultat med vores loftbeklædning.

Vil du vide mere?

Hos BN farver har vi mange års erfaring i vores fag. Det betyder, at vi har en stor kendskab til de forskellige produkter og muligheder, der eksisterer ved blandt andet vedrørende loftbeklædning. Det har gjort os i stand til at finde de bedste produkter på markedet, som vi så forhandler i vores webshop. Derfor er du altid sikker på kvalitet, når du handler hos os, uanset hvilket produkt du vælger. Samtidig står vi også altid til rådighed, hvis du har brug for at få svaret på spørgsmål vedrørende nogle af vores produkter. Du er derfor altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe til os på telefon 76 30 16 00, hvis du vil vide mere om vores produkter med loftbeklædning.

LOFTBEKLÆDNING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.