SPECIAL SPRAY

Special Spray

Pinty Plus spray består af 5 forskellige spray.

Pinty Plus Kalk Spray er velegnet til dekorative genstande som man vil tilføre gammel stil. Den er vandbaseret og har en mat finish med silkeagtig udseende i pastelfarver. Kan både bruges inde og ude. Den er ideel at anvende på pap, jern, lærred, melamin, træ, cement,  og de fleste slags plast også ekspanderet polystyren. Produktet har en levetid på op til 3 år. Sprayen er hurtigtørrende, vandbaseret og er nem at slibe. Sprayen kan desuden både anvendes inde og ude. Den er overfladetør efter 20 min. og kan genmales efter 60 min.

Pinty Plus Spray Wax CK819 giver en god beskyttelse af ubehandlet træ. Den er velegnet til overflader, som er malet med kalkmaling. Sprayen giver en behagelig, silkeagtig overflade. Den forstærker tonen og er meget nem at anvende. 

Pinty Plus Spray Varmish Lak er velegnet til at beskytte og forstærke overflader som marmor, træ, gips, harpiks, pap, sten, kork, keramik, kurve og brødkrummer. Sprayen er hurtigtørrende, er næsten lugtfri og er meget nem at anvende. Den giver en fremragende modstand udendørs. Sprayen er overfladetør efter 15 min. og gennemtør efter 24 timer.

Pinty Plus Spray Magnetlak kan gøre en malet overflade magnetisk. Det er en hurtigtørrende akryl emalje i spray. Sprayen er nem at anvende og har en god farve fastholdelse. Den har en god dækkeevne og er meget hård og fleksibel. Sprayen kan anvende både inde og ude, men giver en fremragende modstand udendørs. Den er mat sort. Indholdet i sprayen dækker ca 1,5 m2. 

Pinty Plus Spray Lak/Primer CK820 er velegnet til træ og andre overflader, som skal males med kalkmaling. Den giver en god vedhæftning på rå overflader som ikke er malede. Den virker også rigtig godt på ubehandlet træ. 

Aktive filtre

keyboard_arrow_up