Behandling af Teaktræ

Teak behandling fra Hempel | Kvalitet til gode priser | bnfarver.dk

Her finder du alt til restaurering og behandling af teak træ på din båd, for eksempel teak restorer, olie eller lakker

Hempel Teak Cleaner er et rengøringspulver til alle steder med teak. Det er særlig velegnet til store områder som dæk og til træ som er blevet mørkegråt. Hempel Teak Cleaner kan både bruges på nyt træ og tidligere behandlet træ over vandlinjen både indvendig og udvendig. Det fjerner smuds og mærker, så der opnås en ren overflade. Må ikke påføres i direkte sollys. Hempel Teak Cleaner kan påføres med pensel

Hempel Teak Oil Transparant er en naturlig olie med god indtrængning. Det gør træet modstandsdygtig over for vejrpåvirkninger, vand og smuds og fremhæver dets oprindelige struktur. Hempel Teak Oil Transparant indeholder et skimmel hindrende middel. Det kan bruges på nyt træ og på tidligere behandlet træ over vandlinjen både udvendig og indvendigt.  Hempel Teak Oil Transparant må ikke fortyndes og kan påføres med en pensel eller rulle. 

Hempel Teak Colour Restorer er en pigmenteret teakolie med skimmel hindrende middel, der forebygger misfarvning. Træet får en gyldenbrun farve efter påføring. Kan KUN bruges på teakdæk og andre træoverflader som udsættes for kraftig slid, hvis det overstryges med Teak Oil. Hempel Teak Colour Restorer må ikke fortyndes. Det kan påføres med pensel eller rulle.  

Hempel Wood Impreg er en klar alkydbaseret olie med gode indtrængningsegenskaber. Til imprægnering af træskibe og hårdt træ over vandlinjen. Hempel Wood Impreg er kun til udvendigt brug. Produktet er god til at mætte træ før påføring af Hempel`s lakker og maling. Hempel Wood Impreg er berøringstør efter 2-6 timer ved 20 grader eller 4-12 timer ved 10 grader, afhængig af underlaget. Produktet kan påføres med pensel. 

Aktive filtre

keyboard_arrow_up