• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

GLASVÆV

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer
Klik på en gruppe for at indsnævre din søgning

Har du en væg, der skal males? Så anbefales det, at du bruger glasvæv eller andet først. Men hvorfor? Glasvæv er en slags tapet, der er meget stærkt og fleksibelt. Det er, som navnet antyder, fremstillet af glasfibre, der giver de gode egenskaber. Ved at sætte glasvæv på væggen, undgår du at male direkte på den rå væg. Det betyder, at du beskytter underlaget, samtidig med at du får et materiale, der er bedre at male på. Med glasvæv får du desuden en fin struktur til væggen, der giver stuen, soveværelset eller kontoret et helt nyt udtryk. Hvis du har en rå væg, der skal males, er der altså mange fordele ved at bruge glasvæv.

BN Farver forhandler glasvæv

Hos BN farver forhandler vi glasvæv til din væg. Vi har et udvalg at vælge imellem, hvor noget glasvæv er grundet og andet ikke er. At det er grundet betyder, at det er mættet med maling og derfor nemmere tager imod den næste omgang maling. I vores webshop kan du dog også finder vævgrunder, så du selv kan gøre det arbejde. Uanset hvilken af vores glasvæv-muligheder, du vælger, er du sikker på en ensartet høj kvalitet. Vores glasvæv er fleksibelt, stærkt og nemt at arbejde med. Det beskytter væggen og gør den modstandsdygtig over for slid, samtidig med at glasvæv også åbner for muligheder mht. Fremtidig vedligeholdelse. Når du først har sat glasvæv op én gang, kan du nemlig male oven på det, så mange gange det skulle være, i modsætning til normalt tapet, som skal tages ned, før det kan skiftes. Samtidig giver glasvævet en fin og dekorativ struktur på væggen, som modvirker revnedannelser i malingen.

Brug for en ekspert?

Hos BN farver er vi eksperter i glasvæv og alt, der har med maling og lignende at gøre. Hvis du har brug for en ekspert til spørgsmål til glasvævet, hvilket du skal vælge eller noget helt tredje, står vi derfor gerne til rådighed. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Kolding eller ringe på telefon 76 30 16 00. 

GLASVÆV

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.