Topcoat/Emalje

Hempel Topcoat/Emalje til båden | Køb online her | bnfarver.dk

Hempel`s Multicoat er en halvblank 1K emalje og primer med en god dækkeevne. Den er robust med en god modstandsdygtighed over for sollys, vand og olie. Hempel`s Multicoat kan bruges som komplet malingssystem. Det kan bruges på træ, stål og glasfiber. Hempel`s Multicoat kan bruges over vandlinjen både indvendig og udvendig. Den er berøringstør efter 3 timer ved 20 grader eller 6 timer ved 10 grader. Hempel`s Multicoat kan påføres med pensel, rulle, malerpude eller sprøjte. Hvis der ønskes en primer kan man anvende Primer Undercoat. Hempel`s Multicoat fås i 7 forskellige farver og har et indhold på hhv 0,75 l og 2,5 l. Må ikke påføres i direkte sollys. Sørg for ventilation ved svært tilgængelige områder under påføring og tørring.  

Hempel`s Brilliant Gloss er en modificeret højglans alkyd emalje med en fremragende kulør- og glansbestandighed. Den er fleksibel og modstandsdygtig over for saltvand, forurening og spild af mineralsk olie. Den nemme påføring sikrer en enestående finish. Hempel`s Brilliant Gloss kan anvendes på træ, stål og glasfiber. Den kan bruges over vandlinjen både udvendig og indvendig. Produktet er berøringstør efter 4 timer ved 20 grader eller 8 timer ved 10 grader. Hempel`s Brilliant Gloss kan påføres med pensel, rulle, malerpude eller sprøjte. Den fås i 15 forskellige farver og med et indhold på hhv 0,75 l og 2,5 l. Må ikke påføres i direkte sollys. Sørg for ventilation ved svært tilgængelige områder under påføring og tørring. 

Hempel`s Non Slip Deck Coating er en hurtigtørrende, halvblank akrylemalje med fine granulater for at give en skridsikker overflade. Den er robust med en god modstandsdygtighed over for sollys, vand og olie. Hempel`s Non Slip Coating kan anvendes på glasfiber, træ og stål. Den kan bruges over vandlinjen både udvendig og indvendig. Produktet er berøringstør efter 2 timer ved 20 grader eller 4 timer ved 10 grader. Hempel`s Non Slip Coating kan påføres med pensel, rulle, malerpude eller sprøjte. Den fås i 5 forskellige farver med et indhold på 0,75 l. Må ikke påføres i direkte sollys. Sørg for ventilation ved svært tilgængelige områder under påføring og tørring. Forhøjede driftstemperaturer vil fremme den naturlige tendens til gulning, specielt indendørs. Hvis man ønsker en primer kan Primer Undercoat anvendes. 

Hempel`s Polygloss 55530/55539 er en højglans 2K polyurethan emalje. Den har en fremragende kulør- og farvebestandighed. Den har en lang holdbarhed og beskyttelse mod slid og nedbrydning. Hempel`s Polygloss 55530/55539 kan bruges på stål, glasfiber, aluminium og krydsfiner. Den er beregnet til indvendig og udvendig brug over vandlinjen. Produktet er berøringstør efter 6 timer ved 20 grader eller 12 timer ved 10 grader. Hempel`s Polygloss kan påføres med pensel, rulle, malerpude eller sprøjte. Den er dog meget velegnet til påføring med pensel. Overfladen skal være helt ren og tør før påføring, og overfladetemperaturen skal være over dugpunktet, for at undgå kondensation. Må ikke påføres i direkte sollys. Sørg for ventilation ved svært tilgængelige områder under påføring og tørring.  

Hempel Anti-Slip Pearls kan tilsættes alle typer maling, hvor man ønsker skridsikkerhed. Perlerne er neutrale og kan tilsættes Hempel`s topmalinger, emaljer og lakker for at opnå en skridsikkerhed på dæk og andre trædeflader. Indeholder 160 gram. 

Aktive filtre

keyboard_arrow_up