RENGØRING

Rengøring | Køb alt til rengøring i hjemmet online | bnfarver.dk

Alt til rengøring, rengøringsmidler og sæber og rengøringsartikler finder du her. Prøv en effektiv grundrens til rengøring - fjerner effektivt fedt og snavs fra overfladen. Du finder også midler til at rense tag eller mur - se udvalg af rengøringsmidler og rengøringsartikler her.
Algefjerner er et must til efteråret og til foråret, man kan med fordel give algefjerne 2 gange om året for at holde alger nede. Om efteråret giver man algefjerner for at holde det nede vinteren over, og om foråret giver man algefjerner for at få en ren og flot overflade til sommerens brug.
Man kan bruge algefjerner på de fleste overflader, Træ, fliser, tag osv.
Det er vigtigt at man inden man maler gør overfladerne grundigt rene.
Det vil sige at man ved indendørs skal afvaske overflader med en Grundrens for at fjerne fedt og snavs, derefter rengøres med rent vand for at fjerne eventuelle sæberester.
Udendørs et det vigtigt at bruge en algefjerner for at fjerne begroning af en hver art. Igen er det vigtigt at rense efter med rent vand.
Grundrens kan bruges til rigtig mange formål, deriblandt er den også velegnet til almindelig rengøring.
Der er også Wipes med en frisk duft af citrus. De kan også bruges som rengøring før maling eller under maler arbejdet. Det er smart lige at have en fugtig klud ved hånden til lige at tørre et stænk eller 2 væk hvis uheldet er ude og man drypper.
Ligeledes med Grundrens i sprayflaske, fantastisk nemt at tørre fedt og snavs af inden malerarbejdet, bare sprøjt på emner der skal males, lad det virke nogle minutter og tør derefter over med en fnugfri klud.

Underkategorier arrow_drop_down arrow_drop_up

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up