• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13
Tilbud! Dyrup robust 10

Dyrup Robust Gl. 10

Dyrup Dyrup

Ny

På Lager

Denne vægmaling i glans 10 er beregnet til indendørsbrug på vægge af beton, puds, glasvæv, tapet og filt. Den er desuden velegnet til zink, galvaniseret jern og hård PVC. Underlaget skal være rent, fast, tørt og bæredygtigt. Den er overmalbar efter ca 4 timer og berøringstør efter ca 30 min. 

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

669,00 kr

med Moms

1 345,00 kr med Moms

Dyrup Robust 10 har en god dækkeevne, er alkalifast og robust. Malingen tåler hyppig rengøring med almindelige rengøringsmidler. Malingen er lugtsvag og hæfter på en ren, ikke-sugende bund. Produktet er specielt nem at arbejde med og stænker minimalt. Den står med en flot, flad struktur og er robust. Den er også vandresistent og kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Malingen har en rækkeevne på 8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget.

Anvend tilvægmaling
Anvend tilstue værelse og gang
Anvend tilbeton
Anvend tilmur
Anvend tilpuds
Egenskaberdækkende

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.