• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Inde Silikat Hvid

Dyrup Dyrup

8652-800-56

Ny

Dyrup Inde Silikat Hvid er udviklet til indendørs mineralske overflader. Det er velegnet på skoler og institutioner eller andre rum, hvor der lægges stor vægt på indeklimaet. Det har en fantastisk dækkeevne og er fri for blødgører, konserverings og opløsningsmidler. Produktet er diffusionsåbent og fremstår helmat (ca glans 2). Den fås i hvid og kan tones i base P og M og indeholder 12,5 liter.

Flere detaljer

1 299,00 kr

med Moms

2 211,00 kr med Moms

På Lager

Sammensætningen i produktet gør, at der ikke efterfølgende kan vokse skimmelsvamp. Det er specielt udviklet til indendørs silikatmaling til mineralske overflader. Ikke mineralske overflader som gipsplader, fibergips, sandspartel, tapeter, væv, filt eller dispersionsmalinger grundes med DYRUP Kontakt Grunder. Malingen er lugtsvag og har en rækkeevne på 6-8 m2 pr liter afhængig af underlaget. Det kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte.

Anvend til vægmaling
Anvend til loftmaling
Anvend til køkken
Anvend til stue værelse og gang
Anvend til vådrum
Anvend til kælder
Anvend til puds
Egenskaber silikat
Egenskaber dækkende

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.