• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Dyrup Inde Silikat Hvid

Dyrup Dyrup

8652-800-56

Ny

På Lager

Dyrup Inde Silikat Hvid er udviklet til indendørs mineralske overflader. Det er velegnet på skoler og institutioner eller andre rum, hvor der lægges stor vægt på indeklimaet. Det har en fantastisk dækkeevne og er fri for blødgører, konserverings og opløsningsmidler. Produktet er diffusionsåbent og fremstår helmat (ca glans 2). Den fås i hvid og kan tones i base P og M og indeholder 12,5 liter.

Flere detaljer

1 299,00 kr

med Moms

2 079,00 kr med Moms

Sammensætningen i produktet gør, at der ikke efterfølgende kan vokse skimmelsvamp. Det er specielt udviklet til indendørs silikatmaling til mineralske overflader. Ikke mineralske overflader som gipsplader, fibergips, sandspartel, tapeter, væv, filt eller dispersionsmalinger grundes med DYRUP Kontakt Grunder. Malingen er lugtsvag og har en rækkeevne på 6-8 m2 pr liter afhængig af underlaget. Det kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte.

Anvend tilvægmaling
Anvend tilloftmaling
Anvend tilkøkken
Anvend tilstue værelse og gang
Anvend tilvådrum
Anvend tilkælder
Anvend tilpuds
Egenskabersilikat
Egenskaberdækkende

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

VÆGMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.