AFRENS & VASK

Afrens & Vask | Køb kvalitets Hempel afrens & vaske produkter

Hempel Gelcoat Cleaning Powder er et effektivt rengøringspulver. Det er effektivt til at fjerne til at fjerne kraftige aflejringer og pletter på gelcoat overflader, især gulninger og misfarvninger der opstår i fersk eller brakvand. Hempel Gelcoat Cleaning Powder er især velegnet til større områder, som f eks skridsikre dæk, hvor der samles snavs. Overfladetemperaturen skal være over 5 grader. Hvis man ønsker en højglans, kan man påføre Hempel`s Custom Marine Polish og afslutte med Hempel`s Wax eller Hempel`s Wax Teccel. 

Hempel Gelcoat Cleaning Gel er en stærk og ikke-slibende rensegel, som er meget effektiv. Det kan fjerne genstridige pletter som rust og udstødningsmærker, fendermærker på gelcoat, aflejringer i vandlinjen og malede overflader på mindre områder. Den kemiske proces eliminerer behovet for at skrabe overfladen. Gelformuleringen af Hempel Gelcoat Cleaning Powder gør, at den kan bruges på lodrette overflader. Overfladetemperaturen skal være over 5 grader. Må ikke påføres i direkte sollys. Produktet indeholder syrekomponenter. Dele af rustfrit stål bør beskyttes mod kontakt med produktet, da der kan opstå misfarvning. Påføring kan ske med pensel. 

Hempel Pre Clean er et kraftigt rengørings- og affedtningsmiddel. Det er beregnet til rengøring og affedtning af gelcoat, malede og lakerede overflader for at fjerne fedt, olie, brændstof, silikone og voks. Hempel Pre Clean anvendes før malerarbejdet og til grundig rengøring. Produktet kan fortyndes med ferskvand. Hempel Pre Clean kan påføres med svamp, blød pensel, skuresvamp eller sprøjtning med lavest muligt tryk. Må ikke udsættes for frost. Overfladetemperaturen skal være over 5 grader. 

Hempel Boat Shampoo er et koncentreret rengøringsmiddel uden opløsningsmidler. Det kan anvendes til en effektiv daglig rengøring af gelcoat, malede og lakerede overflader samt bådafdækninger, presenninger og overflader af vinyl. Hempel Boat Shampoo skal fortyndes med ferskvand. Produktet kan påføres med pensel. Må ikke udsættes for frost. Overfladetemperaturen skal være over 5 grader. 

Hempel Clean & Shine er et koncentreret vaske- og voksmiddel der renser og efterlader en beskyttende film i samme behandling. Hempel Clean & Shine kan fjerne snavs, pletter, overfladelag, der er nedbrudt af UV-lys, og andre typiske forureninger på gelcoat, malede og lakerede overflader, og efterlader en beskyttende voksfilm. Produktet kan fortyndes med fersk- eller havvand. Hempel Clean & Shine kan påføres med svamp, blød pensel eller en klud. Må ikke udsættes for frost. Overfladetemperaturen skal være over 5 grader. 

Hempel Barnacle Remover Ruer Fjerner er et syreholdigt produkt, som nemt fjerner ruer ved opløsning. Produktet virker ved en kombination af mekanisk og kemisk behandling. Hempel Barnacle Remover Ruer Fjerner er velegnet til påhængsmotorer, skruer, bund og lignende områder, hvor ruer generelt sætter sig fast. Produktet indeholder syrekomponenter. Produktet, overfladen og den omgivende temperatur skal være mellem 5 og 30 grader. 

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up