GULVLAK

Køb gulvlak fra Dyrup, Junckers mm. | God kvalitet | bnfarver.dk

Gulvlak er til dig, der ønsker at beskytte og vedligeholde dine trægulve uden at farve dem, sådan som maling gør det. Hvis man lakerer regelmæssigt, kan et trægulv stå flot og som nyt i mange år fremover. Lakken beskytter gulvet, giver en pæn overflade og gør fremtidig rengøring og vedligeholdelse af træet lettere. Man kan lakere både på helt nye og afslebne gulve og på tidligere lakerede gulve samt på kork og beton. Det er en god idé at lakere regelmæssigt, da lakken ikke holder evigt. På den måde undgår man at få et slidt gulv med en mat, ridset og uskøn overflade. Det kan være svært at rette op på skaden, når den først er sket, og derfor er det en god idé at forebygge ved regelmæssigt at give gulvet en omgang lak.

Forskellige slags lak

Fordi mange gulve er forskellige, findes der også et utal af forskellig gulvlak. Man kan både få en lak, der giver en blank og lysreflekterende overflade samt en lak, der blot lægger sig som en usynlig og beskyttende hinde på gulvet. Det er graden af glans, der afgør dette. Normalt måler man graden af glans på en skala fra 0-100, hvor 0 er hel mat og 100 helt blank. Samtidig skal man også tænke på træsorten, når man skal vælge den rigtige gulvlak. Forskelligt træ reagerer forskelligt på lak, og nogle sorter bliver mørkere efter lakken pga. Et garvesyreindhold. Det gælder især for ubehandlet egetræ. Derfor er det altid en god idé at prøve lakken på en lille del af gulvet, inden man lakerer det hele.

Vi hjælper dig

Hos BN Farver har vi gennem års erfaring opnået en forståelse inden for gulve, maling og lak. Vi forstår, at vores kunder ofte har svært ved at finde rundt i, hvilken lak de skal vælge. Derfor hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige gulvlak. Skal den for eksempel være mat eller blank, bliver gulvet brugt meget og hvilken sort er der tale om? Vi kan altid hjælpe dig.

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

keyboard_arrow_up