• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
 • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
 • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
 • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

GULVLAK

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
Klik på en gruppe for at indsnævre din søgning
 • Dyrup Gulvlak
  4850 2380

  Dyrup Gulvlak i glans 10 & 40. anvendes til plankegulve, fyrretræsgulve, korkgulve, lyse og mørke parketgulve samt andre typer trægulve. Den er også velegnet til indvendige borde, møbler, trapper, døre samt andre træværk som kræver en stor slidstyrke. Produktet er slidstærk og ridsefast og har en god rækkeevne (8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget).

  Spar 20%
  Mere 159,20 kr
 • Faxe GoLak

  Faxe Golak i glans 5-8, 25-30 eller 70 er en vandbaseret selvhærdende acryl/polyurethan gulvlak. Den er beregnet til lakering af gulve i meget traffikerede områder som kantiner, klasseværelser, butikslokaler og trægulve, hvor der stilles krav til slidstyrken. Den giver en ekstrem slidstyrke, og gør træet meget nemt at rengøre. Det anbefales at man påfører...

  Spar 33%
  Mere 139,00 kr
 • Faxe Golak Pleje
  11131

  Faxe Golak Pleje er et plejemiddel på basis af Voks emulsion, vand og vaskeaktive stoffer. Produktet kan anvendes på alle lakerede træflader, hvor en holdbar og rengøringsvenlig overflade ønskes. Det er specielt udviklet til rengøring, pleje, beskyttelse og vedligeholdelse af lakerede træflader. Dunken indeholder 1 liter.

  Mere 125,00 kr
 • Vespox TL-UV
  115400900721

  Vespox TL-UV er en 2-komponent, opløsningsmiddelfri, klar epoxy, med meget lav gulningstendens. Vespox TL-UV anvendes som toplak på gulve med stort lysindfald. Vespox TL-UV indeholder ikke skadelige opløsningsmidler og er praktisk talt lugtfri. Vespox® TL-UV er beregnet som klar toplak på behandlede og forskellige belægningstyper.  Produktinformation...

  Spar 8%
  Mere 1 399,00 kr

Gulvlak er til dig, der ønsker at beskytte og vedligeholde dine trægulve uden at farve dem, sådan som maling gør det. Hvis man lakerer regelmæssigt, kan et trægulv stå flot og som nyt i mange år fremover. Lakken beskytter gulvet, giver en pæn overflade og gør fremtidig rengøring og vedligeholdelse af træet lettere. Man kan lakere både på helt nye og afslebne gulve og på tidligere lakerede gulve samt på kork og beton. Det er en god idé at lakere regelmæssigt, da lakken ikke holder evigt. På den måde undgår man at få et slidt gulv med en mat, ridset og uskøn overflade. Det kan være svært at rette op på skaden, når den først er sket, og derfor er det en god idé at forebygge ved regelmæssigt at give gulvet en omgang lak.

Forskellige slags lak

Fordi mange gulve er forskellige, findes der også et utal af forskellig gulvlak. Man kan både få en lak, der giver en blank og lysreflekterende overflade samt en lak, der blot lægger sig som en usynlig og beskyttende hinde på gulvet. Det er graden af glans, der afgør dette. Normalt måler man graden af glans på en skala fra 0-100, hvor 0 er hel mat og 100 helt blank. Samtidig skal man også tænke på træsorten, når man skal vælge den rigtige gulvlak. Forskelligt træ reagerer forskelligt på lak, og nogle sorter bliver mørkere efter lakken pga. Et garvesyreindhold. Det gælder især for ubehandlet egetræ. Derfor er det altid en god idé at prøve lakken på en lille del af gulvet, inden man lakerer det hele.

Vi hjælper dig

Hos BN Farver har vi gennem års erfaring opnået en forståelse inden for gulve, maling og lak. Vi forstår, at vores kunder ofte har svært ved at finde rundt i, hvilken lak de skal vælge. Derfor hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige gulvlak. Skal den for eksempel være mat eller blank, bliver gulvet brugt meget og hvilken sort er der tale om? Vi kan altid hjælpe dig. Du kan komme forbi vores butik i Kolding eller kontakte os direkte på telefon 76 30 16 00.

GULVLAK

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.