• 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv til os på webshop@bnfarver.dk
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / Ordre under koster fra kr. 59,-
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-17 Lørdag kl. 10-13

Faxe GoLak

Faxe Faxe

Ny

Faxe Golak i glans 5-8, 25-30 eller 70 er en vandbaseret selvhærdende acryl/polyurethan gulvlak. Den er beregnet til lakering af gulve i meget traffikerede områder som kantiner, klasseværelser, butikslokaler og trægulve, hvor der stilles krav til slidstyrken. Den giver en ekstrem slidstyrke, og gør træet meget nemt at rengøre. Det anbefales at man påfører 3 lag for en optimal slidstyrke.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

139,00 kr

med Moms

209,00 kr med Moms

På Lager

Produktet kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte. Lakken er brugstør efter 4-6 timer ved 20 grader og den er gennemhærdet efter 1 uge.

FAXE GOlak Ekstrem Stærk, er vandbaseret og meget effektiv. Lakken giver en uovertruffen slidstyrke. FAXE GOlak Ekstrem Stærk findes i mat, silkemat og blank udgave.

FAXE GOlak Hvidunder, på alt ubehandlet eller afslebet træværk som ønskes lakeret. FAXE GOlak Hvidunder, er specielt velegnet som forbehandling når en hvidpigmentering ønskes. Det anbefales at efterbehandling foretages med FAXE GOlak.

Anvend til træ
Anvend til lak
Anvend til gulv

GULVLAK

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.