• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Gulvmaling Ekstra Dækkende Vand 50/ Dekstrem Gulvmaling Vand

Dyrup Dyrup

Ny

KAN IKKE TONES I MØRKE FARVER

Dyrup Gulvmaling Ekstra Dækkende Vand glans 50 anvendes indendørs på træ- og betongulve. Den anbefales ikke hvor der er vedvarende risiko for vandpåvirkning, på grundvandspåvirkede betongulve eller oliemalede/lakerede overflader med fernislak. Gulvmalingen er ekstrem slidstærk, hård og nem at rengøre. Den giver en hård, halvblank overflade.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

149,00 kr

med Moms

199,00 kr med Moms

På Lager

Malingen er vandbaseret, nem at arbejde med og tørrer meget hurtigt. Gulvmalingen er ekstra robust og slidstærk, smudsafvisende og alkalibestandig. Den er lugtsvag og har samme gode rækkeevne (8-10 m2 pr liter afhængig af underlaget). Gulvmalingen kan påføres med pensel eller glatrulle. Den første uge bør der tages hensyn til det nymalede gulv, og rengøring med vand bør undgås.

Anvend til gulv

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

GULVMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.