• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Kontakt Grunder til silikat

Dyrup Dyrup

8650-14

Ny

Dyrup Kontakt Grunder kan anvendes både ude og inde under Dyrup Inde Silikat, Dyrup Silikat facade og Dyrup Silikat Pearl. Den kan også anvendes under dispersionsmaling, som kræver ekstra vedhæftning på glatte overflader. Grunderen er overmalbar efter 4-6 timer. Den er mat og difussionsåben. Spanden indeholder 10 liter.

Flere detaljer

1 381,00 kr

med Moms

1 659,00 kr med Moms

På Lager

Dyrup Kontakt Grunder skaber en god vedhæftning for efterfølgende behandling på ikke mineralske underlag som gipsplader, fibergips, sandspartel, tapeter, glasvæv og filt samt dispersionsmalinger. Produktet er lugtsvag og har en rækkeevne på 3-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Grunderen kan påføres med pensel eller rulle. Den leveres brugsklar, men kan fortyndes med max 10% vand.

Anvend til køkken
Anvend til vådrum
Anvend til vægmaling
Anvend til stue værelse og gang
Anvend til kælder
Egenskaber silikat

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

GRUNDMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.