• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Dyrup Silikat Pearl Facademaling

Dyrup Dyrup

Ny

Dette produkt er beregnet til mineralske overflader som puds, silikatpuds, kalksandsten, vandskuring og tidligere silikatbehandlede overflader. Den må kun anvendes udendørs og kun på facader med blødstrøgne og frostbestandige sten samt på udfyldte fuger uden revner. Malingen er velegnet til ældre facader udført med kalkholdige mørtel og pudstyper.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Farve Valg
Størrelses Valg

1 879,00 kr

med Moms

2 679,00 kr med Moms

På Lager

Er nem at forarbejde og danner ikke film. Den beskytter mod svampe, alger og mos, og så er den åndbar. Den kan anvendes udendørs på mineralske overflader, der er grundet med Dyrup Silikat Primer V. Malingen har en rensende effekt og står efter tørring med en unik vandafvisende (Pearl) overflade. Malingen er lugtsvag og har en rækkeevne på 5-6 m2 pr liter afhængig af underlaget. Det nøjagtige forbrug bestemmes ved prøvefelt. Produktet indeholder 12,5 liter og kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte.

Anvend til facade

Dyrup tilbyder både produkter til indendørs brug, såsom: Grundrens til rengøring af overflader, der skal males, gulvmaling, loftsmaling, maling til træ, metal, væv og filt, spartelmasse, grundere samt vægmaling.

FACADEMALING

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.