Jotun Drygolin Nordic Extreme Supermat

2.499,00 kr.
Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

*NORDISK STÆRK*

Enestående nytænkende teknologi
Supermat overflade
Overlegen beskyttelse til dit træværk,
med selvrensende egenskab
ekstrem farveholdbarhed, der holder år efter år.

Overmalbar:
2 timer
Glans:
03 Supermat
Anbefalet strøg:
2-3 
Dækkeevne:
8 m2/L

PRODUKTDATA

DRYGOLIN KATALOG 

På lager
Fragt fra kun 49,-
Farve
Str.
Antal

SIKKERHEDSDATA

DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat er formuleret på en helt, unik Extreme-teknologi, som giver overlegen beskyttelse uanset vejret. Denne træbeskyttelse giver et supermat udseende og et dæmpet farveudtryk. En supermat træbeskyttelse passer ypperlig til både ældre huse og moderne arkitektur. Nyheden er svanemærket og har emballage af recirkuleret plast.

  • Smukt, supermat udseende
  • Overlegen beskyttelse
  • Ekstrem farveholdbarhed
  • Selvrensende
  • Smukt hus i mange år!

Jotun DRYGOLIN træbeskyttelse har beskyttet norske hjem fra vind og vejr i 75 år og er Jotuns bedste træbeskyttelse. Helt unik med sin bagvedstående teknologi og grundige testning, hjælper den dig med at passe godt på dit hus.
Dit hus skal fremover tåle mængder af regn, stærk vind, stegende sol og til tider endda sne. Fremtidens vejr stiller ekstreme krav til en tryg og holdbar træbeskyttelse. Pas godt på dit hus med DRYGOLIN.
Testning giver tryghed. Derfor er DRYGOLIN testet grundigere end nogen anden maling og/eller træbeskyttelse. Med dedikerede kemikere, udendørs teststationer og en testperiode på minimum fem år, kan vi garantere, at træbeskyttelsen er lavet til at passe godt på dit hus, uanset vejret.
DRYGOLIN Nordic Extreme-produkterne er lavet på Jotuns egen, unikke Extreme-teknologi, som giver overlegen beskyttelse i al slags vejr. Træbeskyttelsen er vandafvisende og selvrensende og giver en farve- og glansholdbarhed, som holder.

Se Film Her

6TQMAWKVA

Specifikke referencer

ean13
7029350224549
mpn
6TQMAWKVA

Du vil eventuelt også synes om

keyboard_arrow_up