Liste over varer efter mærke GORI

Der er 26 varer.

Viser 1-20 af 26 element(er)

GORI

Drømmer du om flot og holdbart træværk i haven? Så er maling og træbeskyttelse fra anerkendte GORI det helt rette valg. Med kvalitetsprodukterne fra GORI er du sikret et smukt og langtidsholdbart resultat, der kan holde i det danske klima. 

Hos BN FARVER finder du et stort udvalg af produkter fra GORI, herunder træbeskyttelse, træolie, trævask og GORI-maling. Tag et kig og find produktet, der kan give dit træværk nyt liv.

Pas godt på dit træværk med GORI-træbeskyttelse

Træbeskyttelse er en maling speciallavet til at beskytte dit udendørs træ. Det er vigtigt at bruge træbeskyttelse, da udendørs træ bliver udsat for voldsomme ændringer i temperatur og luftfugtighed. Om sommeren kan solen få træet til at udtørre, og om vinteren kan træet påvirkes af frost og fugt. Vil du undgå, at træet langsomt nedbrydes af miljøpåvirkning, så er træbeskyttelse fra GORI det perfekte valg. 

Træbeskyttelsen kommer i flere varianter, men fælles for dem alle er den suveræne kvalitet og lange holdbarhed. For nogle af produkterne kan du forvente en holdbarhed på op til 15 år, når træet af beskyttet med GORI-træbeskyttelse.

Sæt gang i haveprojekterne med GORI-maling

Trænger dit udendørs træværk til at blive piftet lidt op? Med GORI-maling er der uendelige muligheder for at få både træværk og havemøbler til at stråle på ny. Det er ofte ikke meget, der skal til, for at give et slidt og afskallet træværk nyt liv, for med lidt GORI-maling i en flot farve kan du lave en forandring uden lige og sætte dit personlige præg på din have.

Eksempler på træværk, der kan piftes op med maling fra GORI:

  • Havemøbler i træ: har du et sæt gamle havemøbler, så kan de nemt komme til at stråle med en omgang maling. Du kan male alle møblerne i samme farve eller vælge forskellige farver til møblerne for et friskt look. 
  • Trægelænder: det giver en stor effekt at male et trist trægelænder i en smuk nuance. 
  • Trækasser til planter: mal dine plantekasser i en fin farve, der kan give en god kontrast til planterne deri. 

Malingen fra GORI findes i 6 farver, som er nøje udvalgt i samarbejde med indretningsekspert Camilla Høeg. Alle farverne kan tones til lige den nuance, der tiltaler dig allermest.

Danskernes foretrukne træbeskyttelse i miljømærket kvalitet

Der er ingen tvivl om, at GORI er en af de absolut førende på markedet, når det kommer til træbeskyttelse og maling. GORI blev grundlagt i 1902 og har altid arbejdet dedikeret for at skabe produkter af den allerhøjeste kvalitet. I dag kombineres den suveræne kvalitet og lange holdbarhed også med et stort fokus på at mindske det miljømæssige aftryk. 

Flere af GORIs produkter er miljømærket med EU’s Ecolabel. Miljømærket sikrer, at malingen lever op til en lang række krav omkring miljø og sundhed, og de miljømærkede produkter fra GORI belaster derfor også miljøet i et langt mindre omfang end traditionel træbeskyttelse. Du kan altså trygt vælge maling, træbeskyttelse og andre produkter fra GORI, når du vil give dit udendørs træ nyt liv. Hos BN FARVER kan du finde lige det, du skal bruge til dine udendørs træprojekter. Har du spørgsmål til vores produkter fra GORI, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

keyboard_arrow_up