GORI lærketræ

  Gori 109 lærketræ olie

  380,00 kr.
  Inkl. moms Fragt fra kun 49,-

  Dette produkt er beregnet til udendørs overfladebeskyttelse af lodrette flader af lærketræ.
  Beskytter mod vejrets påvirkninger og det bevarer træets naturlige nuance, glød og hæmmer angreb af skimmel i overfladen.
  Det kan påføres med pensel til træet er mættet. Aftør overskydende olie med en fnugfri klud efter ca 15 min.
  Anbefales at undgå påføring i direkte sollys.

  OBS vandrette flader KLIK HER

  På lager
  Fragt fra kun 49,-
  Str.
  Antal

  GORI 109 Lærketræ Olie

  Produktet GORI 109 er blandt markedets bedste til overfladebeskyttelse på udendørs lodrette overflader af lærketræ. Denne transparente olie beskytter mod det hårde danske klima, som udsætter dit træ for meget slid. Vind, vand og snavs kan hurtigt få dit lærketræ til at fremstå gammelt, beskidt og snavset, så det dermed mister sin glans og ynde. Med GORI-træbeskyttelse til lærketræ undgår du dog dette, og olien bevirker desuden, at træets naturlige nuancer og glød bliver opretholdt. Specialolien gør desuden lærketræet modstandsdygtigt over for skimmel.

   

  GORI 109 er ikke velegnet til gangarealer eller til vandrette overflader. Denne transparente olie er derimod specifikt velegnet til lærketræ med lodrette overflader. Tidligere hed produktet GORI Lærketræ, men navneændringen har ikke mindsket produktets kvaliteter. Markedets bedste er derfor GORI-træbeskyttelse. Tilbud og gode priser kan du med fordel finde her hos BN Farver, som har en lang række af produkter, der alle dækker forskellige behov.

   

  Er du på udkig efter et andet GORI-produkt end en transparent olie til lærketræ, har vi det med al sandsynlighed hos BN Farver. Vi er klar over, at forskellige træsorter kræver forskellig beskyttelse, og derfor har vi eksempelvis også GORI 107 til ædeltræ og GORI 111 til cedertræ. Ligeledes har vi GORI-træbeskyttelse til vandrette overflader såsom GORI-terrasseolie og GORI-træterrasse express (hurtigtørrende).

   

  Tørretid og rækkeevne for GORI 109 Lærketræ

  For at få det bedste resultat med GORI-lærketræsolie er det en god idé at tage højde for tørretiden og rækkeevnen for produktet. Tørretiden for GORI 109 er på cirka 4 timer, mens træet først er overmalbart efter godt et døgns tid. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke anbefales at påføre træbeskyttelsen i direkte sollys. Efter påførsel med pensel tørres overskydende olie af med en fnugfri klud efter et kvarter.

   

  Rækkeevnen for GORI 109 afhænger af underlagets sugeevne. Hvis du vil beskytte en ru overflade, skal rækkeevnen påregnes at være 5-7 m2 pr. liter. Ved høvlet overflade af lærketræ er rækkeevnen 10-12 m2 pr. liter. For det bedste resultat er rækkeevnen vigtig at regne med, når du køber GORI. For lidt GORI-lærketræsolie betyder dårligere beskyttelse og mindre glød og struktur i træet.

   

  Køb din GORI-lærketræsolie hos BN Farver

  Hos BN Farver bestræber vi os på at gøre vores kunders træmaterialer så sunde og gode som overhovedet muligt. Derfor har vi i vores brede sortiment både GORI-træbeskyttelse, GORI-maling og GORI-afrens. Vi står hos BN Farver inde for alle vores produkter, og med en enormt høj kvalitet, som forlænger træets levetid markant, er det ikke tilfældigt, at vi forhandler GORI. Tilbud på produkterne kan du også være heldig at finde.

   

  For at gøre din handel så nem som mulig har vi hos BN Farver sørget for hurtig og nem levering. Bestiller du inden klokken 15, får du leveret i løbet af 1 og 2 hverdage. Bestiller du desuden for mere end 500 kroner, vil du få fri fragt. Bestiller du for mindre, koster det fra 59 kroner for fragt. Du er også altid velkommen til at hente dit køb i vores butik, hvor du også kan spørge vores dygtige medarbejdere til råds. Handler du online, kan du gøre det samme ved at kontakte os på e-mail eller telefon 76 30 16 00.

  Hvis man har nyt ubehandlet lærketræ, kan det grundes med GORI 22 for at opnå dybdebeskyttelse mod råd og svamp. Læs nedenstående : særligt om specielle træsorter

  80109-60050-12

  Produktinformation

  Anvend til
  træ
  Egenskaber
  alkyd
  transparent

  Specifikke referencer

  ean13
  8716242879626
  mpn
  80109-60050-12
  Ny vare

  Du vil eventuelt også synes om

  keyboard_arrow_up