GRUNDERE

Køb grunder mod råd og svamp i træværk | bnfarver.dk

Grundere

En god grunder er med til at forlænge levetiden på dit udendørs træværk betydeligt, og derfor er det bestemt en fornuftig investering. En grunder giver træet næring og pleje, hvilket er med til at nedsætte risikoen for revnedannelse. Desuden beskytter en grunder imod irriterende og ødelæggende angreb fra svamp og råd, som ellers ofte kan være problemområder med udendørs træværk.

Efter at have brugt en grunder kan du behandle træet med et andet produkt – for eksempel en GORI maling. Grunderen er blot med til at pleje træet og give det bedre mulighed for at modstå irriterende angreb og slid i forbindelse med vind og vejr. Ved at pleje træet med en god grunder inden en videre behandling, får du både et pænere og et mere holdbart slutresultat, og netop derfor er det et godt sted at starte.

Vælger du en god grunder, har du et godt udgangspunkt for den videre behandling af træværket, og så er du sikker på, at træet kan holde sig pænt og sundt i meget længere tid. Med udendørs træværk er man nødt til at være ekstra opmærksom på vedligehold og pleje, da det bliver udsat for en hel del. Hvis du plejer det godt, er det imidlertid ikke noget problem, men hvis det blot får lov til at passe sig selv, kan det hurtigt slå revner eller blive angrebet af råd og svamp.

Vælg imellem mange forskellige Grundere

Her på siden kan du finde forskellige former for grundere. De har forskellige specifikationer, og de er derfor også velegnede til forskellige formål. Fælles for dem alle er, at de giver et godt udgangspunkt for videre behandling og er med til at give nyt liv til træværket. Nogle grundere er transparente, hvorved de ikke har nogen indflydelse på den efterfølgende behandling, men du kan også finde dækkende grundere, som i nogle tilfælde kan være mere ideelle i forhold til den videre proces.

Grundere kan bruges til udendørs træværk såsom carporte, hegn og vinduer og kan både bruges på nyt og slidt træ. Hvad der er den bedste løsning til dit specifikke projekt afhænger naturligvis at trætypen, formålet og den videre behandling, men uanset hvad er GORI helt sikkert et fornuftigt valg, hvis du vil passe godt på dit træværk og forlænge dets levetid.


Gør den videre behandling betydeligt nemmere med en GORI grunder

Ud over at en grunder give næring til træet, gør det også den videre behandling nemmere, da det øger hæfteevnen for eksempelvis GORI maling. Her på siden kan du finde masser af forskellige typer GORI maling til dit udendørs træværk, og derudover kan du finde masser af GORI afrenser og træbeskyttelse - både transparent og dækkende.

Trænger dit udendørs træværk til lidt ekstra pleje og næring, så køb Produkter her på siden allerede i dag. Det vil helt sikkert vise sig at være en god investering, og dit udendørs træværk vil takke dig for det.

Aktive filtre

keyboard_arrow_up