• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Protox Abscent Fjern Lugt

5708350001801

Ny

AbScent Lugtfjerner

Protox Abscent Fjern Lugt anvendes til fjernelse af restlugt. I vanskelige tilfælde kan kombineres med en afvaskning med produktet Hysan®. Protox Abscent Fjern Lugt frigiver kuldioxid i små mængder, som er et effektivt desinfektionsmiddel samtidig med, at det også nedbryder ubehagelige lugtstoffer.

Flere detaljer

199,00 kr

med Moms

På Lager

Produktet leveres i en forseglet alufoliepose, som lægges i en skål eller hænges op i rummet.

Protox Abscent Fjern Lugt kan anvendes indendørs samt i campingvogne og biler til fjernelse af lugt efter tobak (også møbler og tekstiler), vinteroplægning, mug, skimmel, døde dyr, sodlugt efter brandskade, mv.

Protox Abscent Fjern Lugt frigiver klordioxid i små mængder (mindre end 0,1 ppm), når den udsættes for fugten i luften. Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og af lys fra lysstofrør.

Posen er konstrueret til at afgive klordioxid langsomt, så de frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om en maskering, men en reel fjernelse af lugtkilden.

PROTOX

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.