• HAR DU SPØRGSMÅL ? Skriv på webshop@bnfarver.dk
  • AFHENT GRATIS I vores butik i Kolding man-fre kl. 8-15
  • 1-3 DAGS LEVERING Bestil i dag inden kl. 15:00 og modtag vare inden for 3 hverdage
  • FRI FRAGT Ved ordre over Kr. 500,- / leveret på adresse fra Kr. 800,-

Protox Hysan

Ny

Hysan® er et specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Derudover kan det bruges til en lang række andre formål som lugtfjernelse og desinfektion efter bakterievækst og virus. Det er velegnet efter skybrudsskader og oversvømmelse med inficeret kloakvand.

Hysan® kan påføres som traditionelt rengøringsmiddel.

Flere detaljer

Produktindstillinger

Størrelses Valg

1 040,00 kr

med Moms

1 399,00 kr med Moms

Produktet er indeklimaneutralt og efterlader ingen skadelige rester. Med Protox Hysan er der ingen begrænsning på det behandlede areal, da der ikke efterlades sundhedsskadelige  kemiske rester i bygningen.

Dårlig lugt kan fjernes ved at afvaske de berørte overflader. Der kan med fordel kombineres med Abscent posen, som hænges op for fjernelse af restlugt.

Hysan har ingen forebyggende effekt og såfremt luftkilden ikke kan fjernes, bør behandlingen afsluttes med en behandling med Protox Skimmel.

Ved anvendelse af tågesprøjtning vil Protox Hysan have en stor desinficerende effekt på luftbårne bakterier, luftbårne skimmelsvampesporer og virus.

PROTOX

Accepter

På bnfarver.dk bruger vi cookies for at forbedre din oplevelse og gemme indholdet af din kurv. Ved at benytte bnfarver.dk accepterer du vores brug af cookies.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.